Thread: msvcr100d.dll

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    rocketmasterz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    no need
    Posts
    50
    Reputation
    9
    Thanks
    8
    My Mood
    Aggressive

    Smile msvcr100d.dll

    hey guys i said i would help u with msvcr100d.dll so i realized there isnt just one error so heres it is. And here is the link for fixing msvcr100.dll http://www.mpgh.net/forum/186-combat...dont-work.html

    1. download the file
    2. goto my computer and click ur local c drive
    3. then click windows
    4.then scroll down until u find system 32
    5. drag the msvcr100d.dll into system 32 then ur down happy haxoring xD.

    Virustotal. MD5: 0ae30d49de0be2682bbefdeec77ad4e5

    msvcr100d.zip - Jotti's malware scan

    press thanks if this helped

    credits to me for fixing and finding files.
    Last edited by rocketmasterz; 07-10-2010 at 06:24 AM.

  2. The Following User Says Thank You to rocketmasterz For This Useful Post:

    noli0012 (11-20-2014)

  3. #2
    ~G36E~'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,620
    Reputation
    57
    Thanks
    424
    My Mood
    Amused
    Well it's more effective if you put in your COMBAT ARMS FOLDER

  4. #3
    rocketmasterz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    no need
    Posts
    50
    Reputation
    9
    Thanks
    8
    My Mood
    Aggressive
    are u sure? cause it needs it in the system32 or it wont work

  5. #4
    ~G36E~'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,620
    Reputation
    57
    Thanks
    424
    My Mood
    Amused
    No, That's wrong. It dosent need to be in your System 32 folder. Most of the time it dosent work it needs to be in the CA folder. Or it most likely wont work.

  6. #5
    rocketmasterz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    no need
    Posts
    50
    Reputation
    9
    Thanks
    8
    My Mood
    Aggressive
    cause when i put it in my system32 it works ill try ca i guess.....?

  7. #6
    ~G36E~'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,620
    Reputation
    57
    Thanks
    424
    My Mood
    Amused
    And also no need for this thread. This DLL has been put in a thread that has already been sticked.

    /Request Close

  8. #7
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by Darth Vader- View Post
    No, That's wrong. It dosent need to be in your System 32 folder. Most of the time it dosent work it needs to be in the CA folder. Or it most likely wont work.
    I believe it goes into the System 32 folder according to my Ultimate Guide which is stickied.
    http://www.mpgh.net/forum/186-combat...rms-fixes.html
    Sorry rocketmasterz but there are enough threads on this
    i'm going to have a minion to close this, okay?
    make 1 final post and this'll be closed


  9. #8
    ~G36E~'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,620
    Reputation
    57
    Thanks
    424
    My Mood
    Amused
    Jabutty (for me) it dosent work if it goes in my System 32 folder.

    But whatever it may just be me.

Similar Threads

  1. MSVCR100D.dll not found
    By igneon in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2010, 07:26 PM
  2. MSVCR100D.dll Was Not Found
    By hunterguy567 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-25-2010, 12:54 AM
  3. Need help on Msvcr100D.dll
    By jasonrzhu in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2010, 06:53 PM
  4. [Release] MSVCR100D.dll
    By Weaselm01_ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 05-03-2010, 10:13 PM
  5. [Tutorial] MSVCR100D.DLL missing
    By jayhpatel2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 05-03-2010, 06:40 PM

Tags for this Thread