Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ZeroXD's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    6
    Thanks
    76
    My Mood
    Yeehaw

    CombatArms GONE WRONG!!!

    hey guys



    I was playing combat arms last night and suddenly my control settings somehow got messed up. i couldn't zoom in and i checked it wasn't my mouse problem..it was the game's control setting problem. So i went into the game settings and changed my zoom in back to "right mouse click" ( it was N/A before) after that i clicked "ok" but then it didn't work again. Everything went back to normal except for my zoom in and action keys. For the action key, there's somehow two keys for it: it's "E" and "right click" and for zoom in it's "N/A". i tried clicking load default but it wouldn't work so i re-installed combat arms.. i've looked all over the internet but there's still no answer to what's going on with this





    PLEASE HELP

    THANKS!!!!




    PRESS THANKS!

  2. #2
    Taylor Swift's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Spangdahlem, Germany
    Posts
    6,384
    Reputation
    357
    Thanks
    635
    My Mood
    Buzzed
    Reset to Defaults, and then make sure you hit Exit using the X, don't End the Process or anything, or else it won't save it, and if that doesn't work, then Re-install CA
    If you need somebody to talk to... click here. This is not a scam, or a joke.
    Help me afford my next tattoo!


    Scammers List:
    1. patti123 - $50.00

  3. #3
    WOLFPACK X69X's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    space bound....
    Posts
    4,592
    Reputation
    194
    Thanks
    382
    My Mood
    Crappy
    you said you hit ok you have to hit apply then ok

  4. #4
    ZeroXD's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    6
    Thanks
    76
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by UnGodly View Post
    Reset to Defaults, and then make sure you hit Exit using the X, don't End the Process or anything, or else it won't save it, and if that doesn't work, then Re-install CA
    i tried reset to default when i reset it it still said zoom in (N/A) and i press X
    to exit CA but it doesn't work it still can't zoom in and i tried to reinstall
    combat arm i still cant zoom in WDF IS THIS PROBLEM and can u zoom in
    with right mouse click

    Quote Originally Posted by aussy1995 View Post
    you said you hit ok you have to hit apply then ok
    THERE'S NO APPLY STUPID CA JUST WOULDN'T LET ME SCOPE TO OWN
    NOOBS!!!




    PRESS THANKS!

  5. #5
    Taylor Swift's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Spangdahlem, Germany
    Posts
    6,384
    Reputation
    357
    Thanks
    635
    My Mood
    Buzzed
    The X in the Top Right Corner, hit The X and then Hit Close Combat arms.
    If you need somebody to talk to... click here. This is not a scam, or a joke.
    Help me afford my next tattoo!


    Scammers List:
    1. patti123 - $50.00

  6. #6
    ZeroXD's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    6
    Thanks
    76
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by UnGodly View Post
    The X in the Top Right Corner, hit The X and then Hit Close Combat arms.
    i kno wat u mean i did press the X to exit COMBAT ARM and log back in
    join game cant zoom in dont kno why




    PRESS THANKS!

  7. #7
    Rvn's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Location
    Posts
    6,107
    Reputation
    348
    Thanks
    648
    Its a Nexon fail. try reinstalling CA. the controls will then be set on default when you run it.

  8. #8
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by UnGodly View Post
    Reset to Defaults, and then make sure you hit Exit using the X, don't End the Process or anything, or else it won't save it, and if that doesn't work, then Re-install CA

    Working solotion ^
    /Closed
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

Similar Threads

  1. Night out gone wrong
    By GG2GG in forum General
    Replies: 25
    Last Post: 09-27-2010, 07:45 PM
  2. Funny cyber chats gone wrong.
    By ShadowWrath in forum General
    Replies: 47
    Last Post: 11-28-2009, 06:01 AM
  3. Hack gone wrong
    By qwerty1029 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2007, 05:53 PM
  4. Another site gone!!(by Me)
    By EleMentX in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 03-18-2006, 10:34 PM
  5. There Is Nothing Wrong With Rose !
    By Severed in forum General Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2006, 03:41 AM