Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    iKillNewbs's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    480
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold

    My Combat Arms keeps shutting down.

    Hey MPGH! I am having some trouble with my Combat Arms, it shuts down at the login screen EVERY time i try to play. I tried re-installing the game and that didn't work. I tried running from the website and direct, that didn't work. I tried changing my compatibility, that didn't work. I tried running as admin, that didn't work. I am running on Vista 32-Bit, 3GB Ram. [I am not running any hacks or mods]. If you have any suggestions please tell me. Thanks guys!

  2. #2
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Reinstall combat arms, I guess the ca files is corrupted .
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  3. #3
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by Zoom View Post
    Reinstall combat arms, I guess the ca files is corrupted .
    No, that doesn't work. Many people are suddenly having this problem, including me.


  4. #4
    Sydney's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany...
    Posts
    1,358
    Reputation
    37
    Thanks
    1,144
    My Mood
    Amused
    Yea i have that prob too it closes without Hacks...

  5. #5
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Submit a ticket to nexon, thats what I'm doing. It will probably take 2+ weeks for a response though.


  6. #6
    iKillNewbs's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    480
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by ObamaBinLaden View Post
    Submit a ticket to nexon, thats what I'm doing. It will probably take 2+ weeks for a response though.
    Thats bullshit...

  7. #7
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    I suggest you to try
    * Disable UAC
    * Running a Combat Arms cleaner to delete files from the combat arms folder you dont need.
    * Turning off the Firewall and Anti-Virus programs.
    * Try to Run CA from from the website or from the Combat Arms folder(CombatArms_Direct.exe)
    * Make sure you have the latest directx: Download DirectX 9.0c (full package) - the latest version of Direct X
    * Download NetFrameWork 4.0 if you dont already have it installed: Download details: Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer)

    And if none of the above works, reinstall ca.
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  8. #8
    iKillNewbs's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    480
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Zoom View Post
    I suggest you to try
    * Disable UAC
    * Running a Combat Arms cleaner to delete files from the combat arms folder you dont need.
    * Turning off the Firewall and Anti-Virus programs.
    * Try to Run CA from from the website or from the Combat Arms folder(CombatArms_Direct.exe)
    * Make sure you have the latest directx: Download DirectX 9.0c (full package) - the latest version of Direct X
    * Download NetFrameWork 4.0 if you dont already have it installed: Download details: Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer)

    And if none of the above works, reinstall ca.
    None of those worked, I even re-installed CA again. Still nothing.

  9. #9
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    Same problem kinda, I can get in game for about 3-4 minutes and the game closes to my desktop. Tried re-installing. Blah.

  10. #10
    Jailbroken671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    13 28 N, 144 47 E
    Posts
    9,021
    Reputation
    704
    Thanks
    2,054
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by iKillNewbs View Post
    Thats bullshit...
    lol
    Quote Originally Posted by ObamaBinLaden View Post
    Submit a ticket to nexon, thats what I'm doing. It will probably take 2+ weeks for a response though.
    see ui in-game in 2 weeks
    My solution:
    Disable firewall and AV(they only lag me a little, so i dont turn off)

  11. #11
    iKillNewbs's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    480
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by cheeko671 View Post

    lol

    see ui in-game in 2 weeks
    My solution:
    Disable firewall and AV(they only lag me a little, so i dont turn off)
    They are both turned off [They were never On]. Well I sent a ticket hopefully it wont last 2 weeks for a response.. /

  12. #12
    AGWStge5rya$@%'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Behind you
    Posts
    630
    Reputation
    33
    Thanks
    240
    My Mood
    Amused
    Would you happen to have a Pop up, saying your missing a DLL? It starts the game, then shuts down, might be your problem, I had a problem with it once, check to make sure all your DLL's are there.

  13. #13
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by iKillNewbs View Post
    None of those worked, I even re-installed CA again. Still nothing.
    PC specs ?
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  14. #14
    iKillNewbs's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    480
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Zoom View Post


    PC specs ?
    Amd Athlon(TM) 7550 Dual-CoreProcessor 2.50 GHz
    3.00GB Ram
    Vista 32-Bit Operating System
    Vista Service Pack 3

Similar Threads

  1. Combat Arms Keeps Shutting Down randomly.
    By RainbowsHaveEyes in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2010, 02:43 PM
  2. Problem with hacks, CA keeps shutting down
    By minho in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2009, 05:43 AM
  3. FINAL CONNECTION POST UPDATE!!! COMBAT ARMS IS CLOSING DOWN!!!
    By dynehima in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 07-29-2009, 02:21 PM
  4. Ivitec_CA_Hack.rar keeps shutting down CA
    By zmansquared in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 03-18-2009, 10:42 AM
  5. Why does Combat Arms keep losing connection to the server?!
    By Shamrock in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-2008, 04:56 PM