Thread: IP Changer?

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored

    IP Changer?

    What's a good IP Changer that can be used for Combat Arms?

    My IP Location has been blocked from Nexon.

    Error:
    "This IP/location has been banned for suspicious activity. If this is a public location or if you believe this has occurred in error, please contact Customer Support using this form."

    Thanks, +1Thanks/Rep.
    Vikash

  2. #2
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead

  3. #3
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by 5ynyst3r View Post
    Yup, i did. Didn't seem to work though.

    Thanks.

  4. #4
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Vikash View Post


    Yup, i did. Didn't seem to work though.

    Thanks.
    Tried changing your MAC address?

  5. #5
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Too difficult.

    I just want a simple program. X)

  6. #6
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Vikash View Post
    Too difficult.

    I just want a simple program. X)
    If you google there is several programs that change your MAC address. Cann't post links here though so you can search.

  7. #7
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Fill this out:

    Static or Dynamic IP:
    Modem? - Cable, or Telephone Line:
    Wireless Router - Y/N:
    -If Y, What type of Wireless Router:
    Computer OS + Bit:

    I'm sure that's enough information.


  8. #8
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  9. #9
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Still no luck, anyone that can me help, i will definitely be grateful.

    Im running on a static router, not a dynamic.

  10. #10
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Use Hotspot Shield?
    It depends if you have static IP Address or not.

  11. #11
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Yeah i have a Static IP, any ideas?

  12. #12
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Not exactly a program but...
    TUTORIAL HOW TO CHANGE YOUR STATIC IP:

    To start off, you need a direct connection to your modem and computer. If you have a router, disconnect it and directly hook up your modem to your computer.

    1. Open up the command prompt by pressing Start->Run and typing in cmd

    2. In the command prompt, type “Ipconfig/all”. This will tell you your current IP Address. After, type “ipconfig/release”. Keep the command prompt open for easy access.

    3. Go to “Network Connections” (accessible through the control panel). Right click “Local Area Connection” and click “Properties”

    4. With “Internet Protocol (TCP/IP) selected, click the “Properties” button.

    5. A new window will open. Under the “General” tab, select “Use the Following IP address”. Under “Ip Address”, put “10.0.0.1″. Press the “Tab” key on your keyboard.

    6. Press Ok on both open windows.

    7. Repeat steps 3-4. Under the “General” tab, press the radio button “Automatically Assign Me an Ip Address”. Press ok on both windows.

    8. Go back to the command prompt and type in “Ipconfig/all”. You’ll now notice you have a new IP address.

    Credits: Hacksforyou.



Similar Threads

  1. [release] ip changer
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-27-2007, 04:01 AM
  2. [RELEASE] MAC Adress Changer [PBBAN]
    By thereal|quintobean in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2007, 11:26 AM
  3. [Release] Nickname changer
    By hjerherjdsd in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 42
    Last Post: 12-16-2006, 05:24 PM