Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    master strength's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    227
    Reputation
    8
    Thanks
    95
    My Mood
    Relaxed

    Can't start combatarms: Hackshield not loading

    Ok so I started combatarms today, and hackshield won't load, stops 1/3 of the way and then after 3minutes says failed to inject modules, nexon site won't even load.
    Thank me IF I helped, Thank You.

  2. #2
    Deco's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Stressed
    Hmm maybe that means there down at the momenet? do another gay patched or maybe they fked up on there slient patch lmao idk just wait it out...

  3. #3
    Valiant671's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Wherever my imagination takes me...
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Inspired
    Lol. Prolly right Tweak.

  4. #4
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    Nexon may be patching?
    PM me your OS info and what not, ill try to figure why its not working

  5. #5
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Restart you PC and try again.
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  6. #6
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    First restart your computer. If that doesn't work reinstall Combat Arms and then try again

  7. #7
    master strength's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    227
    Reputation
    8
    Thanks
    95
    My Mood
    Relaxed
    windows vista 32bit, i didn't restart but its working now. Prob some silent?
    Thank me IF I helped, Thank You.

  8. #8
    Plato's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Cooking with, Greece
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Happy
    I think the game may have been down

Similar Threads

  1. Anyone else not load up CA?
    By thenudepotato in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-2008, 09:27 PM
  2. can't play combatarms
    By pringles23 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2008, 05:51 AM
  3. SERIOUS MATTER... CAN'T START
    By sungkwan11 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 11-04-2007, 04:38 AM
  4. can't start game from site
    By syforce in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-29-2007, 10:26 AM
  5. can't start game
    By syforce in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2007, 03:18 PM