Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic

    Angry Cannot connect to server...

    Hey guys,

    I've had this error for a while and I reinstalled the game and everything and it still doesn't go away!!!

    I know that the server isn't under maintenance because I checked all the forums and all and there was nothing??

    Anyone know how to fix this???

  2. #2
    GodHack2's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    645
    Reputation
    38
    Thanks
    762
    My Mood
    Amused
    hmm do you have xfire if you do turn it off





    beat this bitches ^^^^^^^

    Current Stats : Bored :/


    Respect list :
    Crash !
    Gordon'
    Markoj

  3. #3
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by GodHack2 View Post
    hmm do you have xfire if you do turn it off
    I don't really use Xfire...

  4. #4
    -Simply-Own-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Section
    Posts
    2,228
    Reputation
    11
    Thanks
    233
    My Mood
    Amazed
    try restarting your whole computer .

    Need Help? With Anything? Add Me On Msn.
    simplyown123@hotmail.com



    Made By Me

    -----------------------------------------------------------------


  5. #5
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by -Simply-Own- View Post
    try restarting your whole computer .
    Done that more than 10 times and I've had this error for about a month...

  6. #6
    -Simply-Own-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    CA Section
    Posts
    2,228
    Reputation
    11
    Thanks
    233
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by shahin7777 View Post


    Done that more than 10 times and I've had this error for about a month...
    well i got nothing else to say .

    Need Help? With Anything? Add Me On Msn.
    simplyown123@hotmail.com



    Made By Me

    -----------------------------------------------------------------


  7. #7
    Krypton1x's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Tacoma
    Posts
    13,307
    Reputation
    1184
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Brooding
    Don't reinstall! Make sure your Firewall/AV is not blocking Engine.exe

  8. #8
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Vital View Post
    Don't reinstall! Make sure your Firewall/AV is not blocking Engine.exe
    I disabled all my firewalls/anti viruses and still nothing...

  9. #9
    wolffang0000's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    here
    Posts
    597
    Reputation
    1
    Thanks
    165
    My Mood
    Relaxed
    try these things-

    1.re-install CA
    2.Make sure u have a secure connection
    3.try it

    thank me if i helped

  10. #10
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by wolffang0000 View Post
    try these things-

    1.re-install CA
    2.Make sure u have a secure connection
    3.try it

    thank me if i helped
    Did that 10 times too...

  11. #11
    woody48420's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    not sure...
    Posts
    218
    Reputation
    13
    Thanks
    22
    My Mood
    Buzzed
    not sure if this helps with ca.. but check to see if ur running multiple network adapters...if you are turn one off... used to confuse my mw2..

  12. #12
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by woody48420 View Post
    not sure if this helps with ca.. but check to see if ur running multiple network adapters...if you are turn one off... used to confuse my mw2..
    I've done everything that I could think of...
    Nothing works....

  13. #13
    Deco's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by shahin7777 View Post


    I've done everything that I could think of...
    Nothing works....
    Umm trying make a new account on CA's site cause one time I got banned on a account and it said couldnt connect to server if that doesnt help then Second Guess would be AV/Firewall or something blocking CA from connecting to the internet, If none works try changing you Mac Address or your IP if you have a Dynamic one maybe they blocked your IP or something :/ Thank me if I helped

  14. #14
    woody48420's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    not sure...
    Posts
    218
    Reputation
    13
    Thanks
    22
    My Mood
    Buzzed
    if that dosnt work... make sure windows defender is stoppin the engine.exe..
    that program is evil....

  15. #15
    shahin7777's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Some where with a lot of hot chicks!
    Posts
    671
    Reputation
    6
    Thanks
    380
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Deco View Post
    Umm trying make a new account on CA's site cause one time I got banned on a account and it said couldnt connect to server if that doesnt help then Second Guess would be AV/Firewall or something blocking CA from connecting to the internet, If none works try changing you Mac Address or your IP if you have a Dynamic one maybe they blocked your IP or something :/ Thank me if I helped
    I know i'm not banned because I never used hacks.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] AVA CANNOT CONNECT. to server
    By V_I_P in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2011, 09:40 AM
  2. [Help Request] Cannot connect to server
    By Bernard. in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2011, 03:23 PM
  3. [Help] Cannot Connect To Server
    By blaise10 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 06-20-2011, 09:10 AM
  4. [Solved] Cannot connect to server :(
    By Mr Moggy in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-19-2011, 04:36 PM
  5. Cannot connect to server Error Code=-2,10013
    By <(-_-)> in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2010, 04:42 PM