Thread: NO BlooD

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Teh_Red_Sweater's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In ur mom's bedroom
    Posts
    1,465
    Reputation
    -16
    Thanks
    57
    My Mood
    Aggressive

    NO BlooD

    Hey, does anyone knos how to activate blood efect, with me it wont work, it appears the off selected, but with grey thingy so i cant change it

  2. #2
    ~G36E~'s Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,620
    Reputation
    57
    Thanks
    424
    My Mood
    Amused
    I think you have to be 18+ to have Blood.

    /

  3. #3
    anon8891's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Sick
    Never heard of that. I'd say could be video card/drivers or maybe nexon blocks out the option to turn on blood if you are too young? (You have to give nexon your bday.)

  4. #4
    Teh_Red_Sweater's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In ur mom's bedroom
    Posts
    1,465
    Reputation
    -16
    Thanks
    57
    My Mood
    Aggressive
    i created an acc with 18 years(im 15) to try but nothung

  5. #5
    Byrd's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    The Carnival
    Posts
    983
    Reputation
    0
    Thanks
    47
    My Mood
    Angelic
    lol its always been on for me
    but then again i signed up when i was 18 so its all good

  6. #6
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Try to play on another computer and see if it'll allow you to have blood on.



  7. #7
    J's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    East Coast
    Posts
    2,159
    Reputation
    379
    Thanks
    5,761
    My Mood
    In Love
    try these:

    PushToConsole("BloodEnable 1");
    PushToConsole("EnableBlood 1");
    PushToConsole("Blood 1");

  8. #8
    chipster100's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    290
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Confused
    Yeah you need to be at least 18 to have blood no exceptions. If you are 18 it is automatically on.
    Ohaiyo :3

Similar Threads

  1. blood effect
    By ace2high55 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 11:30 PM
  2. Blood for all Age´s and Server´s
    By Vulcanraven in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-26-2007, 02:39 AM
  3. I Got Blood And Im 15!!
    By Cataldo in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 05-24-2007, 03:51 PM
  4. blood's Vs crabs
    By Gourav2122 in forum Debate Fort
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2007, 10:41 PM
  5. hitman:blood and money
    By m164life in forum General Gaming
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2006, 06:06 PM