Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    F-U-ALL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    224
    Reputation
    20
    Thanks
    23
    My Mood
    Hot

    Combat arms NOT EVEN LOADING

    On my computer its kinda slow


    Heres what happens:

    First i click CA ( No hacks )
    I run CA
    I log in and everythings fine
    I go to a game

    CLICK START GAME

    Im at loading screen waiting for the game to start AND nothing happens. Just stays on that screen.

    Please help

  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Sounds like a probem with your video card and/or your drivers.



    ^Thanks to RJ^




  3. #3
    Rainscape's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    75436567557576 Posts: 68,295
    Posts
    1,746
    Reputation
    -31
    Thanks
    119
    My Mood
    Cold
    I had a problem like this too... It just started working out of pure luck

  4. #4
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Try running it as admin (Win7/Vista)

    Restart your computer
    I'm back.

  5. #5
    F-U-ALL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    224
    Reputation
    20
    Thanks
    23
    My Mood
    Hot
    Breaking news.

    It does this on ALL full screen stuff.
    When i restart my computer it does a blue screen at loading screen and then restarts again and then it works

  6. #6
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by F-U-ALL View Post
    Breaking news.

    It does this on ALL full screen stuff.
    When i restart my computer it does a blue screen at loading screen and then restarts again and then it works

    Disk check...?


  7. #7
    F-U-ALL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    224
    Reputation
    20
    Thanks
    23
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by Disturbed View Post



    Disk check...?
    I have done that too

  8. #8
    To be at the top, you need the confidence to stand alone.
    Former Staff
    Donator
    heythere123's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Around the Block!
    Posts
    9,022
    Reputation
    1174
    Thanks
    1,943
    try reinstalling? aha
    Middle Man Since: January 29, 2013-September 24, 2013
    CrossFire Minion Since: February 19, 2013-September 24, 2013
    Market Place Minion Since: March 30, 2013-September 24, 2013
    Moderator Since: July 17, 2013-September 24, 2013


  9. #9
    F-U-ALL's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    224
    Reputation
    20
    Thanks
    23
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by heythere123 View Post
    try reinstalling? aha
    Reinstalling CA? yup

    Although That doesnt make any sence because it happens with everything full screen

  10. #10
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by F-U-ALL View Post
    I have done that too
    No, I think thats what the blue screen was.


  11. #11
    sickskill-_-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    somewhere far from you.
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    44
    My Mood
    Bored
    well I was going to say that when u get the game guying minimize it by taping the windows button and make sure your firewall isn't blocking it... My game lags like crazy until I set it to unblock CA ...

  12. #12
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    AV will lag until it know's that the game isn't infected or you say it isn't.

    Best bet is to either turn it of while playing CA or setting it as an exception
    I'm back.

Similar Threads

  1. Combat Arms not loading up
    By Phillyazn in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2010, 05:14 AM
  2. Combat arms not loading with hacks
    By BIITCH in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2010, 06:32 PM
  3. Combat Arms not working
    By YoshiVander in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2008, 05:18 PM
  4. Combat Arms Closing when loading map
    By Ghostko in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2008, 04:38 AM
  5. Combat Arms not working
    By nikin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2008, 06:51 AM