Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    traceurnin's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Boulder
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Relaxed

    I can't make another Combat Arms account!

    Ok, why can I not make another Combat Arms account? When I try, I get a "system error" message. Does this mean I am banned from making new accounts or something? Or is my computer just screwing with me?

    THIRD DEGREE BLACK BELT IN TAE KWON DO




  2. #2
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    You're IP banned from making new accounts

    PM me the info you want and I'll make you one

  3. The Following User Says Thank You to CRUSTY For This Useful Post:

    traceurnin (10-06-2010)

  4. #3
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    Either change your ip which is very easy to do. Or have someone else make you an account.

  5. The Following User Says Thank You to satindemon4u For This Useful Post:

    traceurnin (10-06-2010)

Similar Threads

  1. Help on making a combat arms account
    By aComplexGamer in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2011, 05:02 PM
  2. CAN SOMEONE MAKE ME A COMBAT ARMS ACCOUNT? Please?
    By ePwnage in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 09-11-2010, 05:10 PM
  3. Combat Arms Account I Can Have?
    By Supreme King in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2010, 03:45 PM
  4. Can i run multiple combat arms accounts from same computer at the same time?
    By ashaseraph in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2009, 03:11 PM
  5. [REQUEST]what you can make for Combat arms using VB6?
    By Darkklord in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2008, 06:58 AM