Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    BenXer's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6,199
    Reputation
    322
    Thanks
    720
    get 2gb ram for normal speed

  2. #17
    Fang2's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    greensboro.nc
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Breezy
    how do i get it not like i have money ? cant ask parents cause they wont give me shit

  3. #18
    Roks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    359
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    Change your memory to 2 GB or more .

  4. #19
    Fang2's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    greensboro.nc
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Breezy
    how i do that >> \? i dont anything about computers dude.

  5. #20
    Davidng_55-66's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Dota
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Amused
    I AM PLAYING CA ON DA LAPTOP> IT WORX. But sumtimes. u get peesed off abouth the mouse bit. SO use a seperate mouse. I would use a laptop with A NUMBER PAD SEPERATE. And the mouse i would use seperately. But playing it on CoD is HARDER
    EZ GAME EZ LIFE

  6. #21
    lagginswag's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    572
    Reputation
    10
    Thanks
    156
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Fang2 View Post
    heres my computer info help if you can

    microsoft windows xp professional
    version 2002 service pack 3
    Intel(R) pentuim(R)
    1.73 GHz,0.99 Of ram



    seriously whats Ram ?? and see if you guys could help me with my problem
    random access memory.
    it stores the information in the chip when it accesses your hard drive
    the more/ faster better, ALWAYS
    2gb is standard these days if not more
    those specs are circa 2004-2005 so im guessing u have an onboard intel graphics card
    bottom line... its not going to be enjoyable. its gunna lag most likely and get low fps
    give it a shot, though you never know until u try





  7. #22
    SviperS's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Im On A Boat 8D
    Posts
    442
    Reputation
    39
    Thanks
    23
    My Mood
    Angelic
    its better if u play in pc not a laptop
    i lag when i use a laptop ....
    Thanks me if i help you :P

  8. #23
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    For you to play CA on laptop, you need a good graphics card.

  9. #24
    lagginswag's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    572
    Reputation
    10
    Thanks
    156
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Fang2 View Post
    how i do that >> \? i dont anything about computers dude.
    order some ram online...
    research ur pcs specs/ limitations... use everest home free edition or cpu-z
    check tigerdirect.com i just got ram for my parents laptop last week
    find the main compartment on the back of ur laptop, the one with the screw(s)
    use a screwdriver, open it up and insert the ram at an angle till it clicks
    if u have free slots find one other wise replace what is in there
    you can find out what chip is what pretty much from the programs i listed earlier
    the ram is going to decrease choppiness in game and speed up loading times
    the graphics card is whats really going to bottleneck you.. and they are wayy harder to replace





  10. #25
    KING.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    128
    Reputation
    15
    Thanks
    9
    possible but you will lagg else you have to pay a VERRRY good laptop

  11. #26
    Fang2's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    greensboro.nc
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Breezy
    got this laptop for $50 bucks hahah ~!!! is a brown ass DELL . looks shitty to me i want a black one.i'll just wait for my desktop to get fixed > anyway thank you for the help

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to Play your xbox through your laptop
    By Zen in forum XBOX Tutorials/Walkthroughs
    Replies: 18
    Last Post: 03-28-2011, 12:30 PM
  2. [Help] how do i run and play warrock on a laptop
    By i kosey i in forum WarRock Discussions
    Replies: 19
    Last Post: 09-01-2010, 03:02 AM
  3. Looking for a certain hack to play CSS on a 915GM graphics card (laptop)
    By AHostingWeb in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2010, 03:56 PM
  4. can inspiron 15 laptop play CA
    By bedshet in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 12-04-2009, 10:23 PM
  5. is this laptop really a piece of sh!t to play cf?
    By maiyahi1 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-2009, 08:50 AM