Thread: Error code Help

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Daskitty3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ...
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking

    Exclamation Error code Help

    ok um I have no idea what this error code is for if anyone can help me plz help, i keep getting this error code:

    Error Code = -2, 10013

    and i have no idea what it means and i wanna play CA



  2. #2
    666HiddenMaster666's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    The Universe
    Posts
    14,463
    Reputation
    953
    Thanks
    1,854
    My Mood
    Cynical
    Wrong Section
    And I think it's because your HackShield is outdated
    Quote Originally Posted by Extravagant View Post
    The problem is that we're people. People are shitty beings, you just gotta keep that in mind.
    "Science is interesting, and if you don't agree you can fuck off." - Richard Dawkins
    "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein

    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    Troll nomination. Allah and Muhammad for 1400 years of bullshit.

  3. The Following User Says Thank You to 666HiddenMaster666 For This Useful Post:

    Daskitty3 (10-10-2010)

  4. #3
    Daskitty3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ...
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by 666HiddenMaster666 View Post
    Wrong Section
    And I think it's because your HackShield is outdated
    sorry been awhile since i've been on MPGH wasnt to sure on where to post and thanks ill update the Hshield


    /Request Move
    Last edited by Daskitty3; 10-10-2010 at 11:02 PM.



  5. #4
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    it means your account has been logged by the FBI

    throw your comp in the river nao!



    ^Thanks to RJ^




  6. #5
    Daskitty3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ...
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by AVGN View Post
    it means your account has been logged by the FBI

    throw your comp in the river nao!
    0-0



  7. #6
    X_HackUser_X's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Under your bed
    Posts
    121
    Reputation
    -22
    Thanks
    2
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by AVGN View Post
    it means your account has been logged by the FBI

    throw your comp in the river nao!

    LMFAO i have the same problem how to update HckShield?





    GIVE ME YOUR INTERNETS!
    <


  8. #7
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Go to your CA directory>HShield>Update>Update.exe
    I'm back.

  9. #8
    Daskitty3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ...
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Spook View Post
    Go to your CA directory>HShield>Update>Update.exe
    i did the update it was successful but still get the error



  10. #9
    Roks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    359
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    You have that erro because have upgrade in Combat Arms ...

    When it finished your game will be the update and you'll can play !

    If you keep with error . Reinstall the game and update it again .

    Good Luck

  11. #10
    Daskitty3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ...
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Roks View Post
    You have that erro because have upgrade in Combat Arms ...

    When it finished your game will be the update and you'll can play !

    If you keep with error . Reinstall the game and update it again .

    Good Luck
    it did the auto update but i'll reinstall to see if that works...
    reinstalled still same thing

    Last edited by Daskitty3; 10-12-2010 at 12:39 AM.



  12. #11
    Roks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    359
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Daskitty3 View Post
    it did the auto update but i'll reinstall to see if that works...
    reinstalled still same thing

    So try download the game again and install the update version .

Similar Threads

  1. [Help Request] CA Error Code 204....HELP!
    By chevyrwicked in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2011, 06:44 PM
  2. [Help Request] Lula Wallhack activity code error please help
    By ajorange in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2011, 02:38 AM
  3. Combat arms error codes/ Help Here!!!
    By IHelper in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-21-2009, 01:06 AM
  4. Error code 40- NEED HELP
    By warrick983 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2008, 04:14 PM
  5. PATCH HELP NEEDED!! ERROR CODE -60
    By tzie13 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-28-2008, 12:25 PM