Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    thazachsta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    270
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Goofy

    weird problem...

    Hey guys,

    I d'loaded D3M0N CA NA Pub 1.0 hack just a few moments ago and got a weird error...Here it is... I tried re-installing MSVCR100D and nothin' changed...What do I do?!
    Zach

  2. #2
    -InFinity's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Dominican Republic.
    Posts
    1,198
    Reputation
    -49
    Thanks
    63
    My Mood
    Chatty
    Download the missing files that are up









    Use My Free VIP Hacks!

    Here Are My Free VIP Hacks.

  3. #3
    Roks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    359
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    It ask to you download a DLL .

    You can find the DLL there ~~> Download your missing dll-files - DLL-files.com

    Download it and put in your Combat Arms folder !

  4. #4
    thazachsta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    270
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Goofy
    Well, I tried re-installing it already. I'll try again though...
    Zach

  5. #5
    Roks's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    359
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by thazachsta View Post
    Well, I tried re-installing it already. I'll try again though...
    Do you put it at C:\\windows\systm32 ?

  6. #6
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    Quote Originally Posted by thazachsta View Post
    Hey guys,

    I d'loaded D3M0N CA NA Pub 1.0 hack just a few moments ago and got a weird error...Here it is... I tried re-installing MSVCR100D and nothin' changed...What do I do?!
    The .dll is corrupted. Copy a new copy over it and it should be fine.


  7. #7
    thazachsta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    270
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Goofy
    @everyone: I got it working (dunno how).
    @roks: Yeah, I did.
    @Disturbed: I had already done that.
    All I did was re-install it about 3 times.../
    Zach

Similar Threads

  1. [Help]weird problem with my code
    By trevor206 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2010, 01:34 PM
  2. Weird problem...
    By escalibur401 in forum WarRock Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 04-07-2010, 06:10 AM
  3. [Help] Weird problem
    By Ren103 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2010, 02:48 PM
  4. Weird Problem with CA
    By Gnash in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2009, 01:10 PM
  5. Weird Problem
    By RJ in forum Art & Graphic Design
    Replies: 9
    Last Post: 12-12-2008, 07:06 PM