Thread: AHK...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    .Aeon's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    44

    AHK...

    does anyone know if AutoHotKey programs disconnects people from ca? or could anyone help me test it out by running the program (while ca is also running) i attached below and post the results in the format below?

    Code:
    OS: XP/V-32/V-64/7-32/7-64/?
    RUN NORMAL: DC in ___ / Does not DC
    RUN AS ADMIN: DC in ___ / Does not DC



    --------------------------------------
    Quote Originally Posted by formage
    obama stop giving speeches and CHANGE!!!
    Quote Originally Posted by D3Dh0oker View Post
    i code faster than i prostitute

  2. The Following User Says Thank You to .Aeon For This Useful Post:

    josefferleandro (11-04-2012)

  3. #2
    -InFinity's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Dominican Republic.
    Posts
    1,198
    Reputation
    -49
    Thanks
    63
    My Mood
    Chatty
    To code section??









    Use My Free VIP Hacks!

    Here Are My Free VIP Hacks.

Similar Threads

  1. [Solved] Need help with an AHK script
    By Arrowins in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2011, 11:45 PM
  2. [Help Request] ALT button AHK?
    By rmk1379 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2011, 12:02 PM
  3. AHK QS + aimbot
    By 63OR63 in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 23
    Last Post: 03-06-2011, 01:48 PM
  4. Black ops ahk rapidfire?
    By ProDiiGy in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2010, 02:47 PM
  5. [Help] AHK Detected By VAC or NO?
    By lpjz50 in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 04-19-2010, 08:59 PM