Thread: None Working?!

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic

    None Working?!

    For some reason my hacks will not work. I have tried about 6 different ones, and 4 different injectors. Can somebody please help me?

  2. #2
    eliran93's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    ♥ Cash: 2,147
    Posts
    302
    Reputation
    11
    Thanks
    18
    My Mood
    Amazed
    Did u run as admin.
    (Right click on the injector and click "Run As Admin"

  3. The Following User Says Thank You to eliran93 For This Useful Post:

    alex2nice (01-12-2011)

  4. #3
    alex2nice's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same here, I also run it as admin can someone help? even if i run it on admin it still doesn't work. They inject and i see the menu, but when the loggin screeen comes up it crashes.

  5. #4
    Flash's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    7,691
    Reputation
    561
    Thanks
    1,866
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by alex2nice View Post
    Same here, I also run it as admin can someone help? even if i run it on admin it still doesn't work. They inject and i see the menu, but when the loggin screeen comes up it crashes.
    It's probably detected.
    What hack did you used and what date it have been released?


    Former Middleman
    07-07-2011 - 09-13-2011





    Skype: mpgh.flash
    MSN: mpgh.flash@msn.com


    “I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.”
    - Eminem

  6. #5
    Steebo's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Creeping in yo' shed
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    For me, its says I injected the .dll but when I get into the game, no menus pop up. I restored my PC to the factory settings the other day and I have gone thru tons of updates, what do I need to download?


    ..:: I hope someone can teach me how to create Combat Arms Hacks ::..

    What to do before I die:
    Done :
    In Progress :
    Not yet :

    Learn to make hacks :
    Create chams :
    Create a working menu :
    Hit 2nd LT:
    Hit 1st LT:
    Hit CPT:
    Hit MAJ:

  7. #6
    Flash's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    7,691
    Reputation
    561
    Thanks
    1,866
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Steebo View Post
    For me, its says I injected the .dll but when I get into the game, no menus pop up. I restored my PC to the factory settings the other day and I have gone thru tons of updates, what do I need to download?
    If you injected NoMenu hack, you can't see the menu
    Try another injector, and if you have 64bit OS, use 64bit injector ...


    Former Middleman
    07-07-2011 - 09-13-2011





    Skype: mpgh.flash
    MSN: mpgh.flash@msn.com


    “I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.”
    - Eminem

  8. #7
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    For me I didn't run it as admin, but when I get into game, and try the menu key the person put it wont work, the hacks I have tried are chocolate, developers, fk 127, Reimy's, and 2 more I don't remember. I have a 64 bit windows vista laptop, and I am using Valkyre injector.

  9. #8
    Flash's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Slovenia
    Posts
    7,691
    Reputation
    561
    Thanks
    1,866
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by yaserifti1 View Post
    For me I didn't run it as admin, but when I get into game, and try the menu key the person put it wont work, the hacks I have tried are chocolate, developers, fk 127, Reimy's, and 2 more I don't remember. I have a 64 bit windows vista laptop, and I am using Valkyre injector.
    Try to use PerX or Faith injector
    I know that Valkyre is for 64bit too, but it laggy sometimes for me ..


    Former Middleman
    07-07-2011 - 09-13-2011





    Skype: mpgh.flash
    MSN: mpgh.flash@msn.com


    “I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.”
    - Eminem

  10. #9
    Rainscape's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    75436567557576 Posts: 68,295
    Posts
    1,746
    Reputation
    -31
    Thanks
    119
    My Mood
    Cold
    The only hack that worked for is the one I released on "Awe2ome" But it got declined and closed so you guys are sol, sorry

  11. #10
    Steebo's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Creeping in yo' shed
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    [quote=Flash;330
    well, I was trying the Chocolate V3 hack, and there was no menu. Im just asking, what do I need to download? Like the .NET Framework 4


    ..:: I hope someone can teach me how to create Combat Arms Hacks ::..

    What to do before I die:
    Done :
    In Progress :
    Not yet :

    Learn to make hacks :
    Create chams :
    Create a working menu :
    Hit 2nd LT:
    Hit 1st LT:
    Hit CPT:
    Hit MAJ:

  12. #11
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    I tried faith, and i used to hack with perx, but deleted it and can't find a download anymore. More info -
    I am using Reimy's Last Pub Hack.
    I get an error when I run CA when I'm injecting the hack.
    The error says -
    This application has failed to start because MSVCR100.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
    and at the top, it says Engine.exe - Unable To Locate Component.
    and after that Combat Arms starts up
    I also changed some of the .Rez files, I used some .Rez files that made me have chams.
    64 bit windows vista valkyre injector.

  13. #12
    Rainscape's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    75436567557576 Posts: 68,295
    Posts
    1,746
    Reputation
    -31
    Thanks
    119
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Steebo View Post
    well, I was trying the Chocolate V3 hack, and there was no menu. Im just asking, what do I need to download? Like the .NET Framework 4
    Ppl are saying to DL .net framework 3.0 and up, and directx 9 or up

  14. #13
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    Also I have .net framework 4.0, and the menu doesnt show up when I press end. I tried while i was logging in, i tried in game, i tried in lobby, it wont show up.

  15. #14
    Rainscape's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    75436567557576 Posts: 68,295
    Posts
    1,746
    Reputation
    -31
    Thanks
    119
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by yaserifti1 View Post
    I tried faith, and i used to hack with perx, but deleted it and can't find a download anymore. More info -
    I am using Reimy's Last Pub Hack.
    I get an error when I run CA when I'm injecting the hack.
    The error says -
    This application has failed to start because MSVCR100.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
    and at the top, it says Engine.exe - Unable To Locate Component.
    and after that Combat Arms starts up
    I also changed some of the .Rez files, I used some .Rez files that made me have chams.
    64 bit windows vista valkyre injector.
    DL MSVCR100.dll in the... help section? idk, and put it in system32 AND your CA folder

  16. #15
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    yeah i found it and in comments ppl said its great for hacking CA.

    where in CA folder do i put the .dll thing?

    hmm, I got all the .dll's it told me to, but now I have a new error -
    The entry point could not be found for mscvr100.dll
    something like that, it wouldnt let me copy it.
    Last edited by yaserifti1; 01-12-2011 at 01:08 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast