Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    jc man 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    328
    Reputation
    5
    Thanks
    12
    My Mood
    Happy
    i saw some lag reduction tutorials and it says turn off processes except important windows processes. can you tell me what processes are important from the screenshot below: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    i know the picture is a bit small but try ur best and tell me whats important i dont wanna ruin my computer

  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    holy crap dude.. you got alot of stuff running

    no wonder you have problems.

    Basically, any thing that says "owner" you should be able to terminate. dont terminate any system or network files




    ^Thanks to RJ^




  3. #3
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    LOL. This is why you don't set shit to start on boot.

  4. #4
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by Oxygen. View Post
    LOL. This is why you don't set shit to start on boot.

    yup

    goto start>run>msconfig



    ^Thanks to RJ^




  5. #5
    SketchyAlt's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    1,265
    Reputation
    19
    Thanks
    91
    My Mood
    Inspired
    use gamebooster too

  6. #6
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by ihackyoufack View Post
    use gamebooster too
    He runs 64Bit.
    That means he has 4GB RAM?
    People usually install 64Bit on 4GB RAM.
    So yeah.
    What's your processor speed?

  7. #7
    jc man 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    328
    Reputation
    5
    Thanks
    12
    My Mood
    Happy
    2.60 ghz is my processer

    and ye i got 4gb ram

  8. #8
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by jc man 1 View Post
    2.60 ghz is my processer

    and ye i got 4gb ram
    Uninstall everything you dont need. And don't set everything you install to run on startup. I bet you don't even look at the setup's details of whatever you install huh? It's just next>next>next>finish for ya'll huh? Be careful when you install stuff.