Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Extractor's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy

    Possible to Run CE?

    Is there any way to run Cheat Engine/MHS with combat arms currently?
    Or a working bypass for combat arms?

    Thanks

  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    you need to find a UCE which is very hard to find..



    ^Thanks to RJ^




  3. #3
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Subliminal View Post
    you need to find a UCE which is very hard to find..
    Use MHS.
    It's similar to Cheat Engine.
    Attach MHS to Cheat Engine's tutorial so you know how to use MHS.

  4. #4
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    mhs is detected too tho



    ^Thanks to RJ^




  5. #5
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Subliminal View Post
    mhs is detected too tho
    I didn't know.
    I barely hack.
    And MHS has better undetectability than Cheat Engine.

  6. #6
    Extractor's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy
    They're both undetected, but the thing is, combat arms doesn't let me attach to it. The memory software usually gives an error, or just crashes.

  7. #7
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by Extractor View Post
    They're both undetected, but the thing is, combat arms doesn't let me attach to it. The memory software usually gives an error, or just crashes.
    O.O lolwut



    ^Thanks to RJ^