Thread: DC PROBLEM

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    WOLFPACK X69X's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    space bound....
    Posts
    4,592
    Reputation
    194
    Thanks
    382
    My Mood
    Crappy

    DC PROBLEM

    Hello first off i don't hack/mod/anything that is bannable besides harraisment.
    So i can start combat arms and play for about 1-2 min until i DC i have reinstalled CA and its not my virus protection because i don't have the kind that stops it. This is the first time this kind of problem has happend to me.
    thanks +rep to whoever halps me

  2. #2
    pwnalllgames's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Ca,Sa Forum
    Posts
    788
    Reputation
    12
    Thanks
    448
    My Mood
    Aggressive
    yeah me too like when i get to the lobby i d/c




    [/CENTER]

  3. #3
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love


    Change DEP settings on Engine.exe
    And run CA as administrator?
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  4. #4
    CAFlames's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Where ever my imagination takes me
    Posts
    3,014
    Reputation
    202
    Thanks
    2,934
    My Mood
    Twisted
    Still... go into internet settings on firewall and allow engine.exe and combatarms.exe.

    Also, try sending a ticket into nexon.

    Current Works:
    ---Horror Game






    Special thanks to drgnforce9 for my sig picture

    Quote Originally Posted by m_t_h View Post

    CAflames is one epic coder.

    Rep and thanks him.. or you're perma banned.

  5. #5
    Ciao Fags's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    436
    Reputation
    6
    Thanks
    28
    My Mood
    Sad
    Send a ticket to Nexon, run as Administrator and check your anti-virus because it still could be blocking it. If nothing turns up, disable your anti-virus and firewall and re-install while they are off my last solution is try on a different computer because it may be your internet provider for some reason.

  6. #6
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post


    Change DEP settings on Engine.exe
    And run CA as administrator?
    It's automatically ran as Admin.
    Silly boy.