Thread: CA Keeps D/c

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Hollywood Undead's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Under Your Bed
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah

    CA Keeps D/c

    Im Using Portal To Inject Flameswor10 Menu. And Everything Goes Okay But It Says Combat Arms Has Stopped Working. Ive Also Tried TeleAim But When It Gets Done Loading It Just Closesz. Can Sum1 Please Help? My OS Is Windows XP.

    EDIT: I Tried To Re-install CA But I Get An Error Like Halfway Through..
    Last edited by Hollywood Undead; 03-09-2011 at 01:46 PM.

  2. #2
    Wax.'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Sexi Land, Wanna join me?
    Posts
    4,918
    Reputation
    285
    Thanks
    615
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by Hollywood Undead View Post
    Im Using Portal To Inject Flameswor10 Menu. And Everything Goes Okay But It Says Combat Arms Has Stopped Working. Ive Also Tried TeleAim But When It Gets Done Loading It Just Closesz. Can Sum1 Please Help? My OS Is Windows XP.
    Interesting, did you make sure the hack wasn't patched?
    Or instead of booting the game up from website try direct.

    EDIT: Another one of your problems if you didn't thank him. Thank him then try running it.
    Last edited by Wax.; 03-09-2011 at 01:29 PM.



    Windows File--------Anime Lord--------Wax.

    Donate To Me


  3. #3
    kkratos1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Tennessee
    Posts
    99
    Reputation
    0
    Thanks
    5
    My Mood
    Yeehaw
    yea. i know the tele aimbot hack by noob.. is patched for me and im pretty sure that flames menu is too
    Combat Arms Hack Support




    LOOK AT MY REP TO POST RATIO!!!
    Press it.. Don't just say it

  4. #4
    HomeScillet's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Las Vegas, Nevada.
    Posts
    1,389
    Reputation
    67
    Thanks
    465
    My Mood
    Amused
    its cuz the hack is prolly patched...figure it out
    btw i like ur username
    Need assistance? PM / Mention Me

    Volleyball is life

  5. #5
    Ciao Fags's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    436
    Reputation
    6
    Thanks
    28
    My Mood
    Sad
    The hack is definitely patched.

  6. #6
    L3G3ND_KILL3R's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,833
    Reputation
    207
    Thanks
    650
    My Mood
    Bored
    It happens to everyone :S


    Need help with CALL OF DUTY RELATED or anything just private message me and im willing to help ^____^ Have a nice day!
    Quote Originally Posted by HelpIsWanted View Post
    so i have a camp next month, and i am 12, now all boys in my class have a large dick with hari and i dont have that. who can help me please?
    i see in films people can grow hair and grow dicks.

    i know its weird question, but i need !

  7. #7
    kieki4567's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Check your pants
    Posts
    368
    Reputation
    11
    Thanks
    29
    My Mood
    Sleepy
    Its Patched. Nexon just released a Hackshield update. Probably every single one of the hacks on here is patched. Please stay and wait for new ones


    Good Trades: 1
    Bad Trades: 0

  8. #8
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Try a different hack
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  9. #9
    Ciao Fags's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    436
    Reputation
    6
    Thanks
    28
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    Try a different hack
    There are no hacks out at the moment.