Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed

    Exclamation i need help ASAP !! :(

    ok here i go ............... i'm runnning a laptop Acer aspire 5517 processor dual core running at 1.20 GHZ ._. graphic card is Ati HD 3200 ( 1.9 GB ) And 4 Gb ram .. here's my problem in-game i run smooth with 8 player but with 16 player my fps get over 9-12 ._. sames with cabin fever when there's 2 much zombie my fps drop from 30-60 to -8-9-10 so yeah if you have any solution for my fps to stay stable post it here plz !!! and if you know how to overclock processor with a programm anything tell me thanks.. ♥♥.♥♥

  2. #2
    Jenkees's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,090
    Reputation
    41
    Thanks
    108
    My Mood
    Goofy
    It sounds ample for CombatArms..Use Gamebooster I guess.

  3. #3
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    how long have you had your laptop?


  4. #4
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post
    how long have you had your laptop?
    I have my laptop since december 2010

  5. #5
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    I have my laptop since december 2010
    want me to do a cleaning out TV to help you get your laptop running at some more FPS?


  6. #6
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post

    want me to do a cleaning out TV to help you get your laptop running at some more FPS?
    Yeah it would be really nice ._.♥ but i need to restart my cpu for update to make the change brb in 2 mins

  7. #7
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    ok here i go ............... i'm runnning a laptop Acer aspire 5517 processor dual core running at 1.20 GHZ ._. graphic card is Ati HD 3200 ( 1.9 GB ) And 4 Gb ram .. here's my problem in-game i run smooth with 8 player but with 16 player my fps get over 9-12 ._. sames with cabin fever when there's 2 much zombie my fps drop from 30-60 to -8-9-10 so yeah if you have any solution for my fps to stay stable post it here plz !!! and if you know how to overclock processor with a programm anything tell me thanks.. ♥♥.♥♥
    The problem probably is your internet. I had this problem before because my ISP decreased my Internet Speed. Make a speed test and upload it here.

    Btw, wrong section!



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  8. #8
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    The problem probably is your internet. I had this problem before because my ISP decreased my Internet Speed. Make a speed test and upload it here.

    Btw, wrong section!
    yeah i know wrong section lol ;P here you got http://www.speedtest.net/result/1220640319.png

  9. #9
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    yeah i know wrong section lol ;P here you got http://www.speedtest.net/result/1220640319.png
    The link is broken



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  10. #10
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    The link is broken
    well -,- download speed is 8MIBTS / Second Ping = 15 MS and upload speed is 0.80 MBITS/Second

  11. #11
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    well -,- download speed is 8MIBTS / Second Ping = 15 MS and upload speed is 0.80 MBITS/Second
    I wanna see the result
    I dont trust on what you type



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  12. #12
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    I wanna see the result
    I dont trust on what you type
    it doesn't work idk how to put screen on MPGH -,- whatever i will just overlock my cpu that's all ._.

  13. #13
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    it doesn't work idk how to put screen on MPGH -,- whatever i will just overlock my cpu that's all ._.
    Just click on the address, right click and select copy then paste the link here



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  14. #14
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    Just click on the address, right click and select copy then paste the link here
    http://www.speedtest.net/result/1220665322.png here you go if it doesnt work then idk what to do well i need to close google chrome for my advanced system care to clean my PC see ya ;D

  15. #15
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    http://www.speedtest.net/result/1220665322.png here you go if it doesnt work then idk what to do well i need to close google chrome for my advanced system care to clean my PC see ya ;D
    Wow dude your internet is not bad

    Take a look to your pc then



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Page 1 of 2 12 LastLast