Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    john0405's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    In ur bed
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Exclamation Black Cipher help

    when ever i launch combat arms it launches fine,but the hack menu dosent come up when i press insert or home, help
    Last edited by Bombsaway707; 05-09-2011 at 07:24 PM.

  2. #2
    S_M_E_X_Y's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    Make sure you firewall is off, Make sure that combat arms is in the NEXON folder, Dont use hacks, Open task manager and make sure that the program goes away in the procceses tab once combat arms is open. I think tht hack is patched right now acualy but I may be mistaken for a different hack.

  3. #3
    Woods's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    North East
    Posts
    11,620
    Reputation
    1343
    Thanks
    2,438
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by john0405 View Post
    when ever i launch combat arms it launches fine,but the hack menu dosent come up when i press insert or home, help
    Same, ca hacks when i click insert and try to show the menu.

  4. #4
    dayday315's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Look Up Bro.
    Posts
    1,196
    Reputation
    4
    Thanks
    77
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by krazykillerp View Post
    Same, ca hacks when i click insert and try to show the menu.
    pm me i can help you.

  5. #5
    robin5670's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    In a chair
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Bored
    Server connection ends after a minute or so but my antivirus and firewall are off please help. I did run as admin.

  6. #6
    dayday315's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Look Up Bro.
    Posts
    1,196
    Reputation
    4
    Thanks
    77
    My Mood
    Bored
    Ill handle this

  7. #7
    fragbox's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    oregon
    Posts
    310
    Reputation
    9
    Thanks
    25
    My Mood
    Aggressive
    first:make sure hack is not detected
    second:turn virus protection off because of false positives and turn firewall off not recommended tho <-----
    Actions speak louder than words.

    CounterStrike:GlobalOffensive

    Learning C++ currently, then i'll start producing some simple hacks/tools for counterstrike


  8. #8
    dayday315's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Look Up Bro.
    Posts
    1,196
    Reputation
    4
    Thanks
    77
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by taylo123100 View Post
    first:make sure hack is not detected
    second:turn virus protection off because of false positives and turn firewall off not recommended tho <-----
    please go sit down?

  9. #9
    LiL Mikko's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Play Boy Mansion
    Posts
    1,145
    Reputation
    -85
    Thanks
    194
    My Mood
    Asleep
    Black Cipher is detected guys you can use CAFlames' hack it d/cs too but you need to turn off all the features in CAFlames hack. Turn it off when you are in the scoreboard then just open it when you're actually in the game then do the same thing again so you dont get d/c

    |
    THANK ME IF I HELP........DONT SAY IT..........PRESS IT DOWN HERE V
    (´¯`•.¸¸.••»" FAP FAP FAP"«••.¸¸.•´¯`)

     




    (´¯`•.¸¸.••»
    "Lil Mikko"«••.¸¸.•´¯`)