Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    fet's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Ottawa-Canada
    Posts
    482
    Reputation
    9
    Thanks
    44

    Screenshots, help!

    How can you take screenshots in game of combat arms? I know you can record videos... but screenshots?

    I have a laptop, window vista, x64. thanksssss
    Last edited by Bombsaway707; 05-24-2011 at 06:47 PM.

  2. #2
    boomie's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    121
    Reputation
    8
    Thanks
    23
    rong section and its print screen next to f12 it might say prtsc

  3. #3
    The Dark Knight's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    5,646
    Reputation
    95
    Thanks
    701
    lol its f13 and wrong section /closed
    @AVGN

  4. #4
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    hit print screen

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  5. #5
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    /moved
    You can take them with fraps, you can also take them by pressing prntscreen(they are copied to your CA folder).
    /solved