Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nitehawk772's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Downtown.
    Posts
    5,284
    Reputation
    111
    Thanks
    636
    My Mood
    Amazed

    Combat Arms Won't Run...

    I run CombatArms_Direct and says it starts it up but then nothing happens... It just leaves me at my desktop... No error message, No nothing. I pressed CTRL+ALT+Delete and it never even showed the process... I only run from CombatArms_Direct, Because whenever I try to run directly from the website it tells me I need to redownload the Combat Arms Down loader. Can anyone help me? I've already submitted a ticket to Nexon. I run on Vista Basic x32 Bit.
    Last edited by Nitehawk772; 05-28-2011 at 12:00 AM.

  2. #2
    -EpicSkillz-'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Glendale California
    Posts
    226
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Blah
    Reinstall it.



  3. #3
    Nitehawk772's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Downtown.
    Posts
    5,284
    Reputation
    111
    Thanks
    636
    My Mood
    Amazed
    I did. Didn't work.

  4. #4
    -EpicSkillz-'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Glendale California
    Posts
    226
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Blah
    Are you injecting hacks?



  5. #5
    Nitehawk772's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Downtown.
    Posts
    5,284
    Reputation
    111
    Thanks
    636
    My Mood
    Amazed
    No... I have never injected hacks...