Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    jerty000's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    ██████ლ(ಠ益ಠლ)
    Posts
    701
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Cheerful

    HElp error in Starting Combatarms

    When i start combatarms It says IDS_AP_SHut_Down1 Help
    Thank me If i helped or even if I didnt

  2. #2
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    were you running with hacks?

  3. #3
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Reinstall CA?

  4. #4
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    Quote Originally Posted by Roger Smith View Post
    Reinstall CA?
    thats prob the only option i googled and all i got was this tread...

  5. #5
    -EpicSkillz-'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Glendale California
    Posts
    226
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Blah
    "XVII - IDS_APP_SHUTDOWN_1::


    So far this error has been confirmed to occur when your PC is incapable of rendering Combat Arms due to a Graphics Hardware or Software limitation. You may also see this error right after a "GetDeviceCaps () failed!" message.



    If you have received a "GetDeviceCaps () failed!" message, please see "XVI - GetDeviceCaps () failed!:" for further help on this issue.


    Check to see if your graphics drivers are properly installed and if your card supports TnL rendering.

    See "Section C - IV - Updating your graphics drivers" for more details on checking and updating your graphics drivers.



    Also check that your monitor an graphics card can support 1024x768 screen resolution.

    Try alternate configurations of different graphics cards and monitors. If you are connected to an LCD TV, try adjusting the display settings in your graphic card's control panel.



    If you have a laptop with properly installed drivers and you encounter this error, try connecting it to an external display.

    Please not that netbooks and nettops are not recommended for playing Combat Arms."
    Sources: http://forum.nexon.net/CombatArms/fo...d/6182303.aspx
    Got this off Combat Arms forums next time google it, saves more time.
    Last edited by -EpicSkillz-; 06-01-2011 at 08:08 PM.



  6. #6
    VashSama's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    you
    Posts
    187
    Reputation
    -3
    Thanks
    25
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by -EpicSkillz- View Post
    Check to see if your graphics drivers are properly installed and if your card supports TnL rendering.

    See "Section C - IV - Updating your graphics drivers" for more details on checking and updating your graphics drivers.
    .
    Wait wait wait...there are graphic cards that CANT play CA? +1 to you. Didnt know that

    Quote Originally Posted by Matthew Patel View Post
    Head is head bro, my dick doesn't discriminate.
    Quote Originally Posted by Ethereal View Post
    Yet you bothered to post in it, which leads me to believe that you like that sort of thing..You know..the consumption of dick.

  7. #7
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Update your graphics card drivers.
    What graphics card you have?
    Go search DxDiag and run it.
    Click Display tab and it should say it.