Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    patrykbn's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Problem with black cipher

    So i got the black cipher5 hack today and I injected it and everything worked fine. But when i pressed insert the menu wasn't in letters but in some marks :/. The hacks work fine in game but it's kinda useless when you can't read what your turning on :/
    I have windows xp , updated all net frameworks and the c++ stuff

  2. #2
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Try updating your DirectX9.

  3. #3
    patrykbn's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Updated everything still the same :/

  4. #4
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by patrykbn View Post
    Updated everything still the same :/
    Can I Teamview?
    I am CA PHS.
    Proof:
    http://www.mpgh.net/forum/186-combat...acks-work.html

  5. #5
    patrykbn's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Do what? I'm new here so if you could explain :]

  6. #6
    OBrozz's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    820
    Reputation
    65
    Thanks
    813
    Quote Originally Posted by patrykbn View Post
    Do what? I'm new here so if you could explain :]
    TeamViewer is a solution for easy and friendly desktop sharing. You can remote control a partner’s desktop to give online assistance, or you can show your screen to a customer - all without worrying about firewalls, IP addresses and NAT.

  7. #7
    privatejk1's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Psychedelic
    update directX 11, all visual drivers as well.

  8. #8
    Roger S's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    633
    Reputation
    145
    Thanks
    30
    Quote Originally Posted by privatejk1 View Post
    update directX 11, all visual drivers as well.
    Combat Arms don't use DirectX 11.
    And only the newest graphics card support it.
    And it's DirectX 9 for hacks.

  9. #9
    kamart512's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    28
    Thanks
    4
    My Mood
    Cool
    for some reason yesterday my hacks worked fine but today it everytime i go in game for like 50 seconds it shuts down combat arms how do i fix it

  10. #10
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Try changing the resolution of the game or your desktop



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻