Thread: Recommedations?

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Recommedations?

    Can any1 recommend me a good INjector and Combat arm Hack.

    Specific Hack: Aimbot, Chams

    Ive tried a few, but i either get a combat arms error when I start the game from the site, or I get frozen at connecting to server...

    I have windows vista 64-bit atm

    Much help appreciated, ty

  2. #2
    JonathanTBM's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\jonathan\Desktop\CodeBlocks\codeblocks.exe
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    My Mood
    Amused
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...rms-hacks.html

    Dont take the .dll just take the loader.( with the loader you dont need of any injector)
    Starting my first DirectX book.

  3. #3
    Threadstarter
    Unverified User
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can I trust this guy? I dont wanna get keylogged ^, any1 approve for me?

  4. #4
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    I recommend you this:

    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...rms-hacks.html

    Which come with a loader and you dont need an injector for it.

    Next time, if you want to find working hacks go here:

    Combat Arms Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  5. #5
    Threadstarter
    Unverified User
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah I tried the black cipher 5, but CA kept crashing for me, with Engine.exe as the place :/

  6. #6
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Disable your antivirus and try again



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  7. #7
    Threadstarter
    Unverified User
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post
    Disable your antivirus and try again
    Is there a way to just allow the black cipher, instead of disabling my antivirus, or should I only play CA, with the hack, while the antivirus is disabled, so I don't harm my computer. And then when Im done playing CA, I just enable antivirus.

  8. #8
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by lollipop222 View Post
    Can I trust this guy? I dont wanna get keylogged ^, any1 approve for me?
    Yeah, it's approved.

  9. #9
    Threadstarter
    Unverified User
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    But isn't disabling ur antivirus a bad thing?

    Right now I have windows defender, is that my antivirus :P
    Last edited by lollipop222; 06-14-2011 at 05:24 PM.

  10. #10
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by lollipop222 View Post
    But isn't disabling ur antivirus a bad thing?
    It's minion approved.
    We check it for viruses before letting the hack be used.

  11. #11
    Threadstarter
    Unverified User
    lollipop222's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by GhostJr View Post


    It's minion approved.
    We check it for viruses before letting the hack be used.
    Sorry Im so new to hacking lol, I have windows defender, is that my antivirus? :X

    I mean not windows defender but microsoft security essentials...

    Ok so I disabled my realtime protection on my Microsoft security essentials, BUT i keep getting error when I try to load in combat arms.
    Last edited by lollipop222; 06-14-2011 at 06:20 PM.

  12. #12
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    If is approved is because is virus free which means is safe for download



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻