Thread: CA problem

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by County111 View Post
    Oh, but im sure nexon will not make a game that only certain graphics cards can handle.
    It says in the download requirements what type of video card is recommended.
    If it's equal or greater than the recommended, you won't get all black.


    Quote Originally Posted by County111 View Post
    Yea, but i had the same exact laptop and it ran well. The only difference was that the last one was i5 and this one i7, but the graphics card was similar.
    Buy a new graphics card.
    It will not only work better, but you will have less lag.
    Or at least that's how it worked for me.
    Last edited by Sketchy; 06-21-2011 at 02:21 PM.

  2. #17
    demondboy7's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    a
    Posts
    231
    Reputation
    12
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    If you are having problems with your computer, maybe its time you get a new one. How long have you had yours for?
    My respect list


    iBoBo
    [MPGH]Boombox
    CAFlames
    Want Respect? Work for it.


  3. #18
    amandeep94's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    my home i guess :/
    Posts
    286
    Reputation
    42
    Thanks
    31
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by County111 View Post
    Yea, but i had the same exact laptop and it ran well. The only difference was that the last one was i5 and this one i7, but the graphics card was similar.
    i have Intel G45/43 Express Chipset which might be inferior to your card but I don't get any problem whatsoever
    try Can You Run It? and see if it says that you can't run this game

  4. #19
    County111's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    36
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by demondboy7 View Post
    If you are having problems with your computer, maybe its time you get a new one. How long have you had yours for?
    a month.......

  5. #20
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Turn down graphics setting.

  6. #21
    County111's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    36
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by GhostJr View Post
    Turn down graphics setting.
    How do you do this?

  7. #22
    TehTaco's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when you load the game click on the cod wheel at the top right of the serve screen

  8. #23
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Updating your graphic cards drivers wont solve the issue
    You just need to update your hardware



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  9. #24
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    You go to the tools, then graphics then press low.
    Turn down resolution.

Page 2 of 2 FirstFirst 12