Thread: CA crashes ?

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    lloyd123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    9

    CA crashes ?

    I need help, i'm trying to launch Combat Arms Without hacks. and CA loads. and on the loading screen CA crashes. I'm using no hack and no message appears.

    Can anyone help me or TV me?

  2. #2
    belurussian's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine
    Emmm... try making your CA to DEP?
    Proud Belarussian!
    BTW were NOT Russians, Different Languages

  3. #3
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    .Net framework?

  4. #4
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Uninstall CA
    Download CCleaner and use it
    Reinstall CA

    Enjoy



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  5. The Following User Says Thank You to SmartAlley For This Useful Post:

    lloyd123 (06-20-2011)

  6. #5
    lloyd123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    I got .net framework 4. everything is up to date. i already have CCleaner. tried and worked.
    /thanked
    /req close

  7. #6
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by lloyd123 View Post
    I got .net framework 4. everything is up to date. i already have CCleaner. tried and worked.
    /thanked
    /req close
    @SmartAlley
    You heard the man

  8. #7
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by lloyd123 View Post
    I got .net framework 4. everything is up to date. i already have CCleaner. tried and worked.
    /thanked
    /req close
    Good for you
    Enjoy

    /closed



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻