Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    ekobena's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    8

    Exclamation My CA doesent start when i use hacks

    when i use ********* or black chiper or JA v1.7 my combat arms doesent work and after idont use hacks my Combat arms works fine am i Ip Banded ??????

  2. #2
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Try logging in without hacks, you won't be able to if you're IP banned.

    When exactly does it crash?

  3. #3
    ortax's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Brooklyn
    Posts
    1,593
    Reputation
    44
    Thanks
    129
    My Mood
    Breezy
    I can help you via Team Viewer. PM if you want the help.

  4. #4
    ekobena's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    its not like a crash but it justs doesent launch

    but i really gotta play ca

    but yeah can you help me on teamveiwer ?
    Last edited by ekobena; 06-20-2011 at 07:35 PM.

  5. #5
    HomeScillet's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Las Vegas, Nevada.
    Posts
    1,389
    Reputation
    67
    Thanks
    465
    My Mood
    Amused
    Possible things you should think/check before assuming your IP banned;
    Check if the hack is patched.
    Check if you have any mods in your CA folder, if so get them out.
    If on windows Vista/7 run as admin.
    If any files are missing in your CA folder replace them.
    If these dont work^^ Then start to assume
    Need assistance? PM / Mention Me

    Volleyball is life

  6. The Following 2 Users Say Thank You to HomeScillet For This Useful Post:

    ekobena (06-20-2011),HD-Excision (08-02-2011)

  7. #6
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by ekobena View Post
    hmm ill try that

    i removed uploader.exe it uploads pictures of you playing the game i removed it cuz i hack and it uploads pictures of you hacking

    well if anyone wanna teamveiw me I

    contact me at barnes70@hotmail.com

    Alright ja v.17 Ty ~HOMESCILLET~
    Try uninstalling CA
    Download and run CCleaner
    Reinstall CA

    Have fun!
    Last edited by Liz; 06-22-2011 at 08:08 AM.



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  8. The Following User Says Thank You to SmartAlley For This Useful Post:

    ekobena (06-21-2011)

  9. #7
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Reinstall Combat Arms?

  10. #8
    checkdatshot's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Usa
    Posts
    339
    Reputation
    9
    Thanks
    12
    My Mood
    Angelic
    maybe one of ur files got corrupted try to redownload and reinstall update ur ca at the website.

  11. #9
    demondboy7's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    a
    Posts
    231
    Reputation
    12
    Thanks
    37
    My Mood
    Cool
    Have you thought that maybe the hacks just might be patched?
    My respect list


    iBoBo
    [MPGH]Boombox
    CAFlames
    Want Respect? Work for it.


  12. #10
    TehTaco's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    :"/ my email thingy wont send. anyways i have the same problem...i load the hacks fine it will start but wen it goes to the screen where it says connecting after the guy is runing is closes and goes to the end banner

  13. #11
    Matremone's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Canada/AB
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    Same problem as the last guy that posted :P It just automatically closes. I used the JA 1.7 yesterday and it worked fine. Cipher 5 kept closing, but I tried JA and it stayed. A day later, it won't work D< Any suggestions?

  14. #12
    IHaxYou!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    HaxLand
    Posts
    937
    Reputation
    -18
    Thanks
    382
    My Mood
    Cynical
    Run the Injector as Administrator and run Combat Arms as Administrator.
    If this does not work then too bad.

  15. #13
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Wrong section

  16. #14
    mateut's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Yeehaw
    i have same problem on ems but i need download setup for vista or win7 and then go on icon prop and compatibility xp sp2 run as admin icons from there and now works great