Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    polote's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed

    Unhappy Sorry this application cannot run under a virtual machine! HELP ME!

    well first there is a "BlackCiph3r guard"? what is it??? When i press game start doesnt run combat arms was this message "Sorry this application cannot run under a virtual machine" This problem is with the actualitation i think...(Black ciph3r guard)
    Last edited by polote; 06-30-2011 at 12:19 PM.

  2. #2
    omgnoname's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    try uninstalling then re-installing i had to do that before. it helped it get working again

  3. #3
    polote's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed
    i tried but is same problem

  4. #4
    franksterk2's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    xDxD
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I understand what its saying. I'm pretty sure its basically saying it can't run under your virtual memory, or that your virtual memory is two low. At the same time you may not have the required system reqs. I think the problem is your video card. You Have to have a good one. Please thank this post, I've tried to help.

  5. #5
    polote's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by franksterk2 View Post
    I understand what its saying. I'm pretty sure its basically saying it can't run under your virtual memory, or that your virtual memory is two low. At the same time you may not have the required system reqs. I think the problem is your video card. You Have to have a good one. Please thank this post, I've tried to help.
    I have a good PC but isn't the problem I have Combat Arms EU and I run it with High Quality and 1024x728... so the problem is only CA NA... Other thing, in CA NA folder there is an other folder like "BlackCihper" and I tried to delete but i cant and in CA EU this folder not exist!

  6. #6
    hoplop89's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Hot
    My game keeps crashing D:<

  7. #7
    jccboyjcc's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    235
    Reputation
    15
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    i GOt The Same PRoblem God Dam

  8. #8
    polote's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed
    If you have CA EU play this while it work (:

  9. #9
    bLaCkEaGlE1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired
    dont uninstall!!! i got the same message and it was because i ran it under windows 95,
    right click combat arms,
    go to compatibility and
    click the drop down box and click windows 2000

  10. The Following User Says Thank You to bLaCkEaGlE1 For This Useful Post:

    simoon678 (07-19-2011)

Tags for this Thread