Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    L3G3ND_KILL3R's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,833
    Reputation
    207
    Thanks
    650
    My Mood
    Bored

    Combat arms ON Windows 7

    Ive got ultimate so whenever i run it it goes basic mode and when i play ca its not full screen
    its like windowed mode but has long black boxes
    how do i make it full screen?


    Need help with CALL OF DUTY RELATED or anything just private message me and im willing to help ^____^ Have a nice day!
    Quote Originally Posted by HelpIsWanted View Post
    so i have a camp next month, and i am 12, now all boys in my class have a large dick with hari and i dont have that. who can help me please?
    i see in films people can grow hair and grow dicks.

    i know its weird question, but i need !

  2. #2
    HomeScillet's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Las Vegas, Nevada.
    Posts
    1,389
    Reputation
    67
    Thanks
    465
    My Mood
    Amused
    Try adjusting your Video dimensions in the CA options.
    Need assistance? PM / Mention Me

    Volleyball is life

  3. #3
    ~Shadowxeno's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2,659
    Reputation
    54
    Thanks
    392
    My Mood
    Amused
    make ur screen rez one of CA's supported features

  4. #4
    Music's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,858
    Reputation
    143
    Thanks
    375
    try to run it compatible with Window vista? (right click -> compatible tab -> Drop down list and look for window vista)
    Credits to Me:

  5. #5
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Try changing the resolution and reinstall Combat Arms?

  6. #6
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    A screenshot would be nice I suggest what Boss said.

  7. #7
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Lol, I want Windowed mode.
    It'd be easier to make hacks with
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  8. #8
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    alt + tab out of the game, and then alt + tab back to the game. Happens to me too.

Similar Threads

  1. [Bump] Combat arms in Windowed Mode
    By iHolyElement in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 103
    Last Post: 08-16-2009, 01:29 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 07-11-2009, 07:41 PM
  3. TUT Combat Arms and Windows 7 beta
    By 7aphod in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2009, 10:50 PM
  4. [Release]Combat arms in windowed mode
    By viperfx in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 10-26-2008, 08:42 PM
  5. [HowTo] Put Combat Arms into Windowed Mode!!
    By Iwin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2008, 01:05 AM