Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    AZN_Noob's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    FortWayne,IN
    Posts
    212
    Reputation
    1
    Thanks
    17
    My Mood
    Buzzed
    Stephen Cipher ? And there is none stephene cipher. But Byte Cipher really has virus..... it make dected to undected but it still a virus i should say

  2. #17
    iDRaiiN CLipzZ's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,939
    Reputation
    33
    Thanks
    256
    Quote Originally Posted by MultiAznGamer View Post
    lol, Black Cihper Is Slowly Becomin Detected Tho , After a Few patches, The Black Cipher menu is Slow -.-, I have to press more than 25+ times just for it to move up ONE selection -_-.... Unless it's mah PC
    It's ur PC Make sure your .netframework and DirectX are up to date.


  3. #18
    AZN_Noob's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    FortWayne,IN
    Posts
    212
    Reputation
    1
    Thanks
    17
    My Mood
    Buzzed
    yes it is up to date ofcourse

  4. #19
    fatboyonabike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    it works perfect even without byte cipher for me o-o

  5. #20
    AZN_Noob's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    FortWayne,IN
    Posts
    212
    Reputation
    1
    Thanks
    17
    My Mood
    Buzzed
    VIRUS VIRUS VIRUS VIRUS : : : : ****

  6. #21
    mygunisgood's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    196
    Reputation
    9
    Thanks
    18
    My Mood
    Amused
    black cipher 5 is an amazing thing by noob, but yea it is glitchy like i cant use rapid knife without losing server connection, little things like that
    User1 says:
    back door trojen LOL
    iHolyElement says:
    WHATS THAT DO.
    User1 says:
    it opens a door
    at the back of your house
    and it shouts
    TROJEN CONDOMS!


  7. #22
    AZN_Noob's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    FortWayne,IN
    Posts
    212
    Reputation
    1
    Thanks
    17
    My Mood
    Buzzed
    i know NOOB is cool he makes hacks good and he is very smart i whish i can cretae my own loader

  8. #23
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Ofcourse Byte Cipher works .
    But it onyl works on detecetd hacks. not hacks 10 patches ago.

    /closed
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Help Request] Byte Cipher not working
    By Terrorofthedeath in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-07-2011, 09:55 PM
  2. Byte Ciphering Doesn't Work for me
    By mistertex in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2011, 09:40 PM
  3. [Help Request] Ja 1.7 not working with byte cipher
    By stshock in forum Combat Arms Help
    Replies: 12
    Last Post: 06-23-2011, 12:57 PM
  4. Combat Arms Public Hack Black Cipher v3 + Byte Cipher V1
    By Disturbed in forum Hack/Release News
    Replies: 35
    Last Post: 06-01-2011, 07:36 PM
  5. [Solved] Do Byte Ciphers work?
    By weeweeo in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2011, 08:48 PM