Thread: PLEASE HELP :)

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    GIMP13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    117
    Reputation
    4
    Thanks
    3
    My Mood
    Cool

    PLEASE HELP :)

    hey im buying a new computer tommorow and im wondering if it can run ca these are the specifications
    •Specifications:
    •CPU: DT Athlon II 170u
    •CPU Detail: 2.0 GHz 1000 MHz
    •Display: 18.5" LCD Monitor E192H
    •Memory: 2GB DDR3 (1 x 2GB)
    •Hard Drive: 320GB 7200rpm
    •Optical: DVD SuperMulti SATA
    •Operating System: Windows 7 Home Premium (64-bit)
    •Graphics:NVIDIA GeForce 6150SE Integrated Graphics
    NVIDIA nForce Chipset
    Multi-in-1 Digital Media Card Reader
    500GB 7200RPM SATA Hard Drive
    so please can you tell me if i can run ca on it

  2. #2
    goten`'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Mars
    Posts
    1,213
    Reputation
    24
    Thanks
    174
    My Mood
    Bored
    You can run it but not on full settings.Get a better graphics card in it. Would probably give about 40-50 fps with the current specifications

    Important rules for all the idiots:

    1st rules of spelling. Don't fuck with the ORIGINAL.


    There're three things I refuse to tolerate: cowardice, bad haircuts, and millitary insurrection.

    - Frieza

    You want to keep everyone from dying? That's naive. It's a war; people die.

    - Luffy to Vivi in Alabasta


    We shouldn't worry about being able to achieve our dreams, as long as we have the desire to do it!

  3. #3
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by ßad® View Post
    You can run it but not on full settings.Get a better graphics card in it. Would probably give about 40-50 fps with the current specifications
    It's retail.
    That means he have to buy another one and place it in.
    You don't know what motherboard he has.
    The good graphics card are PCiE and that motherboard might not have that slot.

  4. #4
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    My computer is 3 years old and is waaaaaaaaaayyy better than yours.

    With no video card I get up to 60 fps.

    I suggest you to get a better one if you want good gameplay



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  5. #5
    GIMP13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    117
    Reputation
    4
    Thanks
    3
    My Mood
    Cool
    meh im i dont really mind about the graphics card and stuff im just wondering like if i can play on it n stuff but thanks you have told me i have so thank you for your help feel free to close

  6. #6
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by GIMP13 View Post
    hey im buying a new computer tommorow and im wondering if it can run ca these are the specifications
    •Specifications:
    •CPU: DT Athlon II 170u
    •CPU Detail: 2.0 GHz 1000 MHz
    •Display: 18.5" LCD Monitor E192H
    •Memory: 2GB DDR3 (1 x 2GB)
    •Hard Drive: 320GB 7200rpm
    •Optical: DVD SuperMulti SATA
    •Operating System: Windows 7 Home Premium (64-bit)
    •Graphics:NVIDIA GeForce 6150SE Integrated Graphics
    NVIDIA nForce Chipset
    Multi-in-1 Digital Media Card Reader
    500GB 7200RPM SATA Hard Drive
    so please can you tell me if i can run ca on it
    It should be able to run, I'm a bit worried about the shitty integrated graphics but it should be enough. Use Can You Run It? to confirm.

  7. #7
    FEAR ME's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    australiaaaaa.
    Posts
    484
    Reputation
    8
    Thanks
    28
    My Mood
    Daring
    you'll be able to run it, just wont be as good.

  8. #8
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Wait a minute, why 64Bit on 2GB RAM?

Similar Threads

  1. [Help Request] PLEASE HELP ME !!!
    By gusde07 in forum CrossFire Help
    Replies: 7
    Last Post: 09-10-2012, 09:26 PM
  2. [Help Request] Please Help
    By tongakilo in forum CrossFire Help
    Replies: 12
    Last Post: 05-22-2011, 04:02 AM
  3. [Help Request] Black Cipher Help [please help]
    By zubni in forum Combat Arms Help
    Replies: 25
    Last Post: 05-14-2011, 08:50 PM
  4. [Help Request] please help me
    By 0wninglolz in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2011, 07:03 AM
  5. [Help Request] please help !
    By noaznoaz in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2011, 07:11 AM