Thread: Screen Cut Off

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    josh29's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Screen Cut Off

    Well a while back I was playing Combat Arms fine and then the next day about 2cm of the left side turned black and the right side was cut off I think it's not centered. I've read other threads and changed the resolution but that only affects ingame. If you know anything post here or add my msn da_gun_29@hotmail.com

  2. #2
    ortax's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Brooklyn
    Posts
    1,593
    Reputation
    44
    Thanks
    129
    My Mood
    Breezy
    Your lagging, and getting glitched most likely.

  3. #3
    josh29's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Na i'm not lagging game plays fine and it's only the lobby

  4. #4
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,854
    Just reinstall you're game once .
    it might Fix it .
    if not try change you're screen resolution in windows .

  5. #5
    Nyan's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    3,338
    Reputation
    208
    Thanks
    168
    Did it just happen? Did you try to restart Combat Arms?

  6. #6
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    change your resolution

  7. #7
    SkyLight's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    961
    Reputation
    33
    Thanks
    1,595
    Try and change your resolution to the recommended size. If that doesn't work, try changing it to the maximum size.

  8. #8
    josh29's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do I go about changing my resolution on Win 7?

  9. #9
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool

  10. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    Drake (08-19-2011)

  11. #10
    David Palmer's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    also u can change it in combat arms under the otions tab
    Skyrim alt

  12. #11
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Try using on the game the same resolution you got on your desktop



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Similar Threads

  1. Cut his dick off.
    By Jabuuty671 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 11
    Last Post: 01-07-2011, 09:24 PM
  2. Cut finger off
    By CyberGenius in forum General
    Replies: 37
    Last Post: 08-25-2010, 10:25 PM
  3. Off-screen HDC?
    By 0rbit in forum C++/C Programming
    Replies: 19
    Last Post: 08-05-2010, 08:28 AM
  4. Program windows cut-off
    By Kage56 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2008, 09:53 PM
  5. Advanced Box Cut
    By Chronologix in forum Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 01-23-2006, 10:00 PM