Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
  1. #31
    RENARSTHUNDER's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i did like you said but when i use hack i got this problem.

    I use Perx and Flamesworth hack.
    It injected in i lunched the game.
    i logged in and then it kicks me out from game to desktop with no crash log and theres no error?
    what can i do with it?
    Last edited by RENARSTHUNDER; 09-28-2011 at 11:17 AM.

  2. #32
    theonerussian's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Location
    Andy Sixx's head
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bitchy
    OS-win 7 x64

    tried all hacks on site + NSY, perx, dev, faith, mpgh, injectors

    error- no entry point found for msvcr.100dll, (i have never heard of this one mentioned)

    what can i do to fix this?

  3. #33
    stasadon4's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can not find where to get khak give sylku

  4. #34
    theonerussian's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Location
    Andy Sixx's head
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bitchy
    could you update the list of hacks, both are patched,


    kthnx bai

  5. #35
    spartikals's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bashful
    i have the "portal" injector i have downloaded 5-6 different hack's including "flameswork10 v5 build 1" and "teehee v0.3" and also L80mans v1.0" and when i launch CA via portal everything run's smoothly. but my problem reside's in just befor CA open's at starts portal appear's at the top of my screen and say's "0 program's injected over 9 run's/attempt's" i had this problem awhile ago as well...
    no matter how many hack's i have or what folder i have them in... the portal injector does not seem to inject them when my CA is loaded??? i would realli like some help this problem has been a issue for awhile... and i cant find any solution.... i have looked in 100's of thread's and posted many thread's can any one please help me???

  6. #36
    ito34's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed

    Unhappy

    Quote Originally Posted by theonerussian View Post
    OS-win 7 x64

    tried all hacks on site + NSY, perx, dev, faith, mpgh, injectors

    error- no entry point found for msvcr.100dll, (i have never heard of this one mentioned)

    what can i do to fix this?


    Same here , i have the the MSVCR.100 Dll in the CA file and i used Perx to inject the hack and it kept on popping up "error- no entry point found for msvcr.100dll" ? any ideas to fix this?

  7. #37
    darklordseva's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Blah
    dude you're awesome! couldn't find 1.4.5 anywhere Idk why lol. Thanks omfg he

  8. #38
    iamJon's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    207
    Reputation
    10
    Thanks
    32

    Arrow

    Quote Originally Posted by theonerussian View Post
    OS-win 7 x64

    tried all hacks on site + NSY, perx, dev, faith, mpgh, injectors

    error- no entry point found for msvcr.100dll, (i have never heard of this one mentioned)

    what can i do to fix this?
    Quote Originally Posted by ito34 View Post
    Same here , i have the the MSVCR.100 Dll in the CA file and i used Perx to inject the hack and it kept on popping up "error- no entry point found for msvcr.100dll" ? any ideas to fix this?
    @ito34 It might be cause you need to put it in the "System32" or "SysWOW64" folder as well.

    Windows x32 bit:
    C:/Windows/System32

    OR

    Windows x64 bit users:
    C:\Windows\SysWOW64

    Hope this helped.
    Last edited by iamJon; 11-05-2011 at 10:54 PM.
    Human knowledge belongs to The World.

  9. #39
    jerty000's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    ██████ლ(ಠ益ಠლ)
    Posts
    701
    Reputation
    10
    Thanks
    54
    My Mood
    Cheerful
    This helped alot.
    Thank me If i helped or even if I didnt

  10. #40
    The Dark Knight's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    5,646
    Reputation
    95
    Thanks
    701
    thanks guys

  11. #41
    WarTix's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cold
    Nice job. Really helps Me

  12. #42
    UnderAmour's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    466
    Reputation
    40
    Thanks
    31
    My Mood
    Aggressive
    Really good job.

  13. #43
    The Dark Knight's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    5,646
    Reputation
    95
    Thanks
    701
    thanks apreciate it guys

  14. #44
    WoRd5IvE's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I really need help!!!!!!!!! ive tried like 20 hacks and 5 injectors and nothing works. I dont even get error or crash! it just doesnt open up. and info will be greatly apprecitated, and if u help me resolve, i will rep + u. PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BTW, i have win7 64bit

  15. #45
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by WoRd5IvE View Post
    I really need help!!!!!!!!! ive tried like 20 hacks and 5 injectors and nothing works. I dont even get error or crash! it just doesnt open up. and info will be greatly apprecitated, and if u help me resolve, i will rep + u. PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BTW, i have win7 64bit

    Do me a favor and partition your hard drive and install a copy of windows on it, then download and install CA and try out another hack. This happened to me as well, I made a partition and installed the exact same copy of windows and everything was fine.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Haven't yet get hacks work on win7? Click here
    By tobykaani in forum WarRock Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 02-25-2010, 04:59 AM
  2. Pleasee help me and I may get hacks work.
    By The killer123 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2009, 02:12 AM
  3. What is needed to get hacks working?
    By my80chevette in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2009, 06:29 PM
  4. I have an idea maybe too get hacks working
    By Wiirtuallca in forum Spammers Corner
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2009, 12:37 AM
  5. How to get Hack Working on XP ( Video )
    By !~_Creedy_~! in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 06-22-2009, 01:59 AM