Thread: CA DT.

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    minireeves's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored

    CA DT.

    whenever i enter a dt game, it takes me forever to get in. When i get it, the ohter players already started and are almost done the first mission..how do i get in faster? (without buying anything)

  2. #2
    combatarmsrager3's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    places
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cold
    never got that error
    Leecher: 0 ✔
    Choob: 25 ✔
    Newbie: 50 ✔
    Member: 100
    Advanced Member: 150
    Dual-Keyboard Member: 250 ✖
    Expert Member: 500 ✖
    Bobo's Trainer: 750 ✖
    MPGH Expert: 1000 ✖
    Synthetic Hacker: 1250✖
    Blackhat Hacker: 1500 ✖
    Whitehat Hacker: 2000 ✖
    Bobo's Guardian: 2500 ✖
    Upcoming MPGHiean: 3000 ✖
    MPGH Addict: 3500 ✖
    MPGHiean: 4000 ✖
    MPGH Knight: 4500 ✖
    MPGH Lord: 5000 ✖
    MPGH Champion: 5500 ✖
    MPGH King: 6000 ✖
    MPGH Legend: 6500 ✖
    MPGH God: 7000 ✖
    MPGH God II: 7500 ✖
    MPGH God III: 8000 ✖
    MPGH God IV: 8500 ✖
    MPGH God V: 9000 ✖
    Arun's Slave: 9500 ✖
    Dave's Slave: 10000 ✖
    ___________________________________
    REMEMBER TO PRESS THANKS IF I HELPED! No seriously its right down to your right

  3. #3
    minireeves's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored
    not an error, just slower load up..

  4. #4
    Music's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,858
    Reputation
    143
    Thanks
    375
    You computer is really slow or your internet connection is slow

    Try:
    running Gamebooster before you play
    Game Booster 3.0 Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance
    +
    Use this cleaner
    http://www.mpgh.net/forum/292-combat...s-cleaner.html
    Credits to Me:

  5. #5
    minireeves's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored
    Ok thanks. Do i have to load gamebooster and cleaner evertime b4 i start CA?

  6. #6
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,854
    Quote Originally Posted by minireeves View Post
    Ok thanks. Do i have to load gamebooster and cleaner evertime b4 i start CA?
    For gamebooster , Yes .

  7. #7
    cacacaca110's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    161
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Happy
    or increase your internet to high-speed internet

  8. #8
    Music's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,858
    Reputation
    143
    Thanks
    375
    Quote Originally Posted by minireeves View Post
    Ok thanks. Do i have to load gamebooster and cleaner evertime b4 i start CA?
    only game booster run the cleaner once every week or so
    Credits to Me:

  9. #9
    StorM!X's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    female
    Posts
    74
    Reputation
    13
    Thanks
    6
    My Mood
    Scared
    Either ur pc is slow or ur downloading something or ur internet is slow
    Thank me if i helped

  10. #10
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Upgrade your computer.

  11. #11
    hakota's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Krypton
    Posts
    111
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Busy
    It's either upgrade your computer or change your internet plan

  12. #12
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by hakota View Post
    It's either upgrade your computer or change your internet plan
    Those two are very different...

  13. #13
    minireeves's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    239
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored
    How much to upgrade? and How to do it?

  14. #14
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    whats ur pc's specs (right click on my computer)

  15. #15
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by minireeves View Post
    How much to upgrade? and How to do it?
    Actually, buy a new computer/laptop.
    I don't want to be sued for your computer blowing up in your face.

    Quote Originally Posted by Skyrim View Post
    whats ur pc's specs (right click on my computer)
    You use speccy for this.
    System Properties doesn't show your graphics card.

  16. The Following User Says Thank You to Stevenom For This Useful Post:

    Tony Stark` (09-07-2011)