Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical

    Well strange thing!

    Well after i was tiered of posting and helping people here,
    i was going to play some CA.


    |What I did|(using google chrome)
    1. Like any normal day i wrote my user and pass.
    2. Everything was ok i clicked PLAY and some kind or error came up.
    3. Reloaded page and re logged in.
    4. I click PLAY and it seems like it loaded and the first thing pops up like the orange rectangle saying combat arms is loading i think.
    5. After that i waited and waited but the hack-shield thing dint pop out and CA didn't start up.
    6. Reloaded the page and try again few times.
    7. I decided to change search engine and used firefox and same thing happened.


    |What have I done to fix it|
    1. Restarted computer
    2. Tried in different search engine
    3. Used different CA acc

    Notice: The error thing that first pop up never happened after the first time i tried.

    Notice: I am not injecting anything i am just playing legit

    Notice: Something else is wrong with my computer, i can get on youtube or anything that needs a adobe flash shockwave if i do it freezes and i have to close the site, tried re installing flash player and shockwave but nothing happen, i don't know if problem has to do with this this.


    I am using a laptop,
    Windows 7
    32-Bit

    Please help me i got no clue whats happening.
    Last edited by Drake; 09-15-2011 at 02:13 PM.
    Aim for the best, reach for success.

  2. #2
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    hmmm that is weird um try running the direct also thank you very much for being very descriptive with your problem also let me know if the direct works

  3. The Following User Says Thank You to Tony Stark` For This Useful Post:

    Jose Miguel (09-15-2011)

  4. #3
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical
    Nope nothing seems to work
    @Skyrim
    Aim for the best, reach for success.

  5. #4
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical
    well i tried today and its still not working someone knows whats wrong?
    Aim for the best, reach for success.

  6. #5
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Try uninstalling CA, running a large scan of your computer, defragment your computer, get rid of any unnecessary programs you don't use and get rid of junk. Then run CCleaner and clean up what's left. Reinstall CA and let it patch. IF it still doesn't work, maybe try a manual patch of CA and a manual patch of hackshield.


    Have you tried (i feel shitty for saying this) internet explorer? Give that a try and see what happens.

  7. The Following User Says Thank You to Lehsyrus For This Useful Post:

    Jose Miguel (09-15-2011)

  8. #6
    Jose Miguel's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Database
    Posts
    1,113
    Reputation
    16
    Thanks
    71
    My Mood
    Cynical
    thanks, i already figure this out.
    for anyone thats having this problem uninstall flashplayer and re install the latest version
    from the adobe website,
    everything seems to work now its kinda slower but i am cleaning my latop and already got a new anti virus.
    @Boss
    @Eminem
    @flameswor10
    @Obama
    @SmartAlley
    / please close or do what ever you guys want i solved the problem. ;p
    Aim for the best, reach for success.

  9. The Following User Says Thank You to Jose Miguel For This Useful Post:

    Drake (09-15-2011)

  10. #7
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,857
    Quote Originally Posted by Jose Miguel View Post
    thanks, i already figure this out.
    for anyone thats having this problem uninstall flashplayer and re install the latest version
    from the adobe website,
    everything seems to work now its kinda slower but i am cleaning my latop and already got a new anti virus.
    @Boss
    @Eminem
    @flameswor10
    @Obama
    @SmartAlley
    / please close or do what ever you guys want i solved the problem. ;p
    .

    /Closed

  11. The Following User Says Thank You to Drake For This Useful Post:

    Jose Miguel (09-15-2011)

Similar Threads

  1. Strange thing in the sky
    By rogue213 in forum General
    Replies: 21
    Last Post: 08-15-2011, 12:49 AM
  2. Well good things come I guess.
    By Empire in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2011, 04:40 AM
  3. [Help] strange thing with warrock hack :s
    By Arnol in forum WarRock Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2010, 12:49 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 04-27-2009, 12:25 AM
  5. Well, because everyone hates k2, I though I would clear some things up
    By malin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 41
    Last Post: 02-01-2008, 07:51 PM