Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    1013035d's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    could not find installation files

    i tried porting ca from pc to a new laptop and when i try to start ca it says could not find installation files are there any fixes for this besides reinstalling ca???

  2. #2
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14
    Did you use the installer on that PC you're trying to play on?

  3. #3
    1013035d's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Wat installer

  4. #4
    Jutie's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Right here.
    Posts
    7,339
    Reputation
    413
    Thanks
    2,380
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by 1013035d View Post
    Wat installer
    The Setup





    Contributor Since 24-11-2011 ~ 26-12-2011
    VM / PM




  5. #5
    1013035d's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    the patcher thing?

    I think I deleted it can,someone upload for me
    Last edited by 1013035d; 09-19-2011 at 04:34 AM.

  6. #6
    Stevenomra's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    316
    Reputation
    5
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by 1013035d View Post
    the patcher thing?

    I think I deleted it can,someone upload for me
    http://download3.nexon.net/Game/Comb...msSetupV67.exe

  7. #7
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,660
    Reputation
    1678
    Thanks
    4,783
    Just uninstall the game .
    then redownload and re-install the game .

  8. #8
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,373
    Reputation
    212
    Thanks
    457
    my guess is u copied it and pasted it onto anothr computer so ur probably missing the pando media booster thing wich u need to run the game for some reason

Similar Threads

  1. [Solved] help could not find executable file?
    By fastdog493 in forum WarRock Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2011, 03:26 PM
  2. [Help Request] could not find combat arms installation files
    By DemonsOfHell in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2011, 04:44 AM
  3. Could Not find zone 'common.ff'
    By Stoshy in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2010, 03:45 PM
  4. Could not find dll?
    By la ajz in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-08-2009, 11:08 PM
  5. [%s] Could not find or load fire required to execute game.
    By slojkojk in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2009, 02:43 PM