Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    1013035d's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    hack menu wont come up

    i inject the haks with perx injector and many other injectors and i ran as admin as well and when i go ingame in ca i press insert but the menu wont show up for some odd reason and the haks i used arent detected or patchedd and i even tried elite encrypt but it doesnt work. the hacks inject perfectly but when i go into ca when i press insert the menu wont show up thats all
    Last edited by SmartAlley; 09-25-2011 at 07:34 PM.

  2. #2
    Hafgen's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    156
    Reputation
    7
    Thanks
    13
    My Mood
    Blah
    What hack u using .. the are no releases they are all patched only some VIPS are working.. So..

  3. #3
    Music's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,858
    Reputation
    143
    Thanks
    375
    None of the pub hacks are working. They are all patched/detected so please wait for more releases.
    Credits to Me:

  4. #4
    1013035d's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    114
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i encrypted a detected hak and the menu doesnt show up

  5. #5
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    None of the hacks are working

    Please wait for a new release

    /closed



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Similar Threads

  1. [Solved] Hydra hack... I load crossfire to the login screen it comes up with the hack menu.
    By crossfire123456789 in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2011, 06:45 PM
  2. HACKS MENU WONT OPEN WHEN I PRESS INSERT [HELP]
    By Ranguh in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-16-2010, 07:55 PM
  3. [Help] I can't see the hack menu
    By da_fin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2009, 11:57 PM
  4. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM
  5. Hacks just wont work on SP3, huh?
    By Cornell_TC08 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 07-13-2009, 11:51 PM