Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    ifacebookedyourmom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    i ate it <3
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Drunk

    Can IP address be changed?

    Can I change my IP addresss? I'm using a wireless router?
    ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫͡?

  2. #2
    IHaxYou!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    HaxLand
    Posts
    937
    Reputation
    -18
    Thanks
    382
    My Mood
    Cynical
    Proxy/VPN/IP Hider/Call your ISP to get your IP changed.

  3. #3
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    go call your ISP.
    Say you're ip's been hit so many times, it's slowing you down.
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  4. #4
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Clone your MAC address.

    /solved


  5. #5
    Implify's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Jigsaw's Pants
    Posts
    8,383
    Reputation
    629
    Thanks
    974
    Did you get IP Banned? Be specific when you make this thread.

    If so, http://www.mpgh.net/forum/288-combat...ere-works.html

  6. #6
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    All of the people above are giving answers to someone with a static IP address. If he has a dynamic IP address, all he has to do is shut his router and modem off for about ten seconds, go onto his computer, open CMD, flush his dns, and renew the dns, as well as turn the router and modem back on. Boom fresh IP.

  7. #7
    IHaxYou!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    HaxLand
    Posts
    937
    Reputation
    -18
    Thanks
    382
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    All of the people above are giving answers to someone with a static IP address. If he has a dynamic IP address, all he has to do is shut his router and modem off for about ten seconds, go onto his computer, open CMD, flush his dns, and renew the dns, as well as turn the router and modem back on. Boom fresh IP.
    That doesn't work on all routers/ISP

  8. #8
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    All of the people above are giving answers to someone with a static IP address. If he has a dynamic IP address, all he has to do is shut his router and modem off for about ten seconds, go onto his computer, open CMD, flush his dns, and renew the dns, as well as turn the router and modem back on. Boom fresh IP.
    My solution works for anyone with a router.

  9. #9
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    @ifacebookedyourmom, please reply.

  10. #10
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by ifacebookedyourmom View Post
    Can I change my IP addresss? I'm using a wireless router?
    Of course, please read here carefully:

    http://www.mpgh.net/forum/288-combat...ere-works.html

    @ifacebookedyourmom


    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    go call your ISP.
    Say you're ip's been hit so many times, it's slowing you down.
    He is a kid, he wont be able to do that
    Customer Services always ask for adults
    Last edited by SmartAlley; 10-02-2011 at 11:12 AM.



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Similar Threads

  1. Address's Changing
    By lilneo in forum C++/C Programming
    Replies: 11
    Last Post: 08-21-2010, 07:11 AM
  2. [SOLVED]Can Default Classes be changed?
    By Schmandkopp in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-09-2010, 08:28 PM
  3. Will the addresses be changing?
    By scooby107 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2007, 02:21 PM
  4. address changing
    By ragman1234 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2007, 05:24 AM
  5. can someany give me the address of no fall damage?
    By juanitobalde in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2007, 10:45 AM