Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    proballa2's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Unhappy Cannot Run Under A Virtual Machine

    I need help with this error on combat arms.

    "Cannot Run Application Under a Virtual Machine"

    I have no idea what this means

    File Location : C:/Nexon/CombatArms/Blackcipher

    BlackCipher keeps blocking my game....so annyong they keep adding shit
    Last edited by SmartAlley; 10-08-2011 at 06:21 PM.

  2. #2
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    A virtual machine is a virtual machine.
    Are you running it on an actual PC or a VMBox or VMWare.
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  3. #3
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,265
    Reputation
    723
    Thanks
    13,318
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    A virtual machine is a virtual machine.
    Are you running it on an actual PC or a VMBox or VMWare.
    This, i have never received that error message, so where are you trying to play CA?

    An actual computer, or a virtual machine.

    Because a VM just implements an actual PC but it is able to run programs/applications just like a normal PC.

  4. #4
    proballa2's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    An actual computer

  5. #5
    Zeused's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,599
    Reputation
    2
    Thanks
    68
    My Mood
    Relaxed
    Did you try to re-install combat arms, yet?
    Remember do NOT delete blackcipher files!!!

  6. #6
    proballa2's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    ok ill try reinstalling again D:

  7. #7
    Implify's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Jigsaw's Pants
    Posts
    8,383
    Reputation
    629
    Thanks
    974
    Depends on what your running the Virtual Machine. XP/VMWare/etc....

  8. #8
    proballa2's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Windows Vista 32Bit , just reinstalled same error. I dont know what VMware is.

  9. #9
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Why dont you play CA out of a Virtual Machine?

    I can play CA on virtual machine, but is kinda slow

    Can you tell me your computer specs?

    What is a virtual machine for you?



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  10. #10
    proballa2's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Fixed ..... one file was on compatibility mode....lol

  11. #11
    AppleJr.'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amused
    Req. close @SmartAlley


    AFF

  12. #12
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by proballa2 View Post
    Fixed ..... one file was on compatibility mode....lol

    .



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Similar Threads

  1. [Tutorial] How to run two bots at the same time with virtual machine
    By xiacross in forum Vindictus Tutorials
    Replies: 89
    Last Post: 04-29-2012, 12:06 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 07-01-2011, 10:33 AM
  3. IS there a way to run cf in VM (virtual machine )
    By respoesta9 in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2011, 08:27 AM
  4. how many virtual machines can i run?
    By _dark_raven in forum CrossFire Help
    Replies: 32
    Last Post: 03-06-2011, 01:30 PM
  5. Cannot Run in DOS mode
    By xX19Arch96Xx in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2010, 02:52 AM