Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Davidlikesapples's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Client corrupted?

    When i load CA with or without hacks it saying the client has corrupted, can someone give me a downlaod of the client please? I'm not updating 2gb just for 1 small problem -__-
    Last edited by Drake; 10-19-2011 at 09:43 AM.

  2. #2
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,855
    the client is basically youre whole game .
    redownload it .

  3. #3
    Davidlikesapples's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    no i dont want to redownload it -_____________-

  4. #4
    Cappesh's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Matthew\Appdata\.minecraft
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Chatty
    If it says unable to run game due to client being corrupted *yak yak yak* then what you do is go to the .rez mod section, get Patcher.rar from the stickies on top of it, and put the files from the .rar into the Game folder, located in C:\Nexon\Combat Arms\Game . Then start the game via CA Direct, and let the game patch. It should fix your problem after it's done, because it updates all the files in your Combat Arms Folder and completely renews every .rez file and client.
    WELCOME TO MY POST. GET YOUR SHIT AND GET THE FUCK OUT

    Things I have done =
    Things I haven't done =

    Get kicked for haxing
    Get kicked for not haxing
    Get kicked for getting a nutshot
    Don't get kicked while hacking
    Don't get kicked while not hacking
    Survive a full length 140 Elimination in an Smod Lobby without getting kicked
    Fail at using a hack

  5. #5
    M4ster H4cker's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Canada.
    Posts
    335
    Reputation
    -9
    Thanks
    18
    My Mood
    Aggressive
    Uhh, I think I'm going to have go with @Eminem on this one. Re-downloading is the best way to insure that nothing is corrupted/modified.
    Thank meh if I helped you

  6. #6
    Cappesh's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Users\Matthew\Appdata\.minecraft
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by M4ster H4cker View Post
    Uhh, I think I'm going to have go with @Eminem on this one. Re-downloading is the best way to insure that nothing is corrupted/modified.
    I thought I would have become useful for once but i guess not
    WELCOME TO MY POST. GET YOUR SHIT AND GET THE FUCK OUT

    Things I have done =
    Things I haven't done =

    Get kicked for haxing
    Get kicked for not haxing
    Get kicked for getting a nutshot
    Don't get kicked while hacking
    Don't get kicked while not hacking
    Survive a full length 140 Elimination in an Smod Lobby without getting kicked
    Fail at using a hack

  7. #7
    M4ster H4cker's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Canada.
    Posts
    335
    Reputation
    -9
    Thanks
    18
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Cappesh View Post
    I thought I would have become useful for once but i guess not
    Lol :P You do have a legitimate way of doing it, and I have dnoe that way before as well. It just seems like less of a hassle to just uninstall/re install Combat Arms.
    Thank meh if I helped you

  8. #8
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,265
    Reputation
    723
    Thanks
    13,318
    My Mood
    Sleepy
    What the fuck? Why don't you wanna redownload it?

    Just suck it up and do it man

    It takes max 15 mins anyway.

  9. #9
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Davidlikesapples View Post
    no i dont want to redownload it -_____________-
    WELL THATS YOUR OWN PROBLEM

  10. #10
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,855
    Quote Originally Posted by Sir Ragealot View Post


    WELL THATS YOUR OWN PROBLEM
    this ^ .


    /Closed

Similar Threads

  1. client corrupted
    By fire king in forum Combat Arms EU Mods & Rez Modding Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2011, 03:02 PM
  2. client corruption help !!
    By Snipermon in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 02-17-2011, 04:27 PM
  3. Client Is Corrupted?[READ HERE!]
    By SpaceMan in forum Combat Arms Help
    Replies: 22
    Last Post: 06-29-2010, 05:41 PM
  4. Due to Client being Corrupt....
    By Jabuuty671 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 06-28-2010, 12:33 AM
  5. Client Corrupted
    By Krypton1x in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2010, 11:03 PM