Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    se7enthsin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,069
    Reputation
    31
    Thanks
    270
    My Mood
    Amused

    CA random crashes

    I'm still getting random ass client crashes.
    I ran a clean installation and still the same crap.

    But yet when I was running my CCca.exe I had no problems. now. random crash. WTF much?

    If it keeps doing it, even after community assistance I'll go back to coding SF.
    Last edited by aeronyx; 11-24-2011 at 11:23 PM.
    MMOVIPER SUPPORT GURU


  2. #2
    -Equinox's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    364
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Breezy
    CA works flawless for me.
    Equinox loves you. <3

  3. #3
    se7enthsin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,069
    Reputation
    31
    Thanks
    270
    My Mood
    Amused
    No clue, Like I said it did work fine for me but just lately it started acting up worse then a kid that just found his mom shut his WoW account down. Sorry just saw it on Tosh again. I'm still laughing about it.
    MMOVIPER SUPPORT GURU


  4. #4
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    My CA isn't even updating/Installing properly,
    Keeps fucking up halfway through...
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  5. #5
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,857
    Learn2postinCorrectsection .

  6. #6
    se7enthsin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,069
    Reputation
    31
    Thanks
    270
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    My CA isn't even updating/Installing properly,
    Keeps fucking up halfway through...
    Do a clean uninstall and wipe everything from your CA folder, download and run the new installation and patch. Then go you your CA directory and find nexon or the sub folder CA and make it read only. Then don't forget to deleted or move the uploader.exe.



    Quote Originally Posted by Eminem View Post
    Learn2postinCorrectsection .
    Haha then I suppose everyone that posted on my thread did in fact post in the wrong section then. Thanks for the move mate.
    MMOVIPER SUPPORT GURU


  7. The Following User Says Thank You to se7enthsin For This Useful Post:

    Drake (11-18-2011)

  8. #7
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Try reinstalling.

    @se7enthsin

  9. #8
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,265
    Reputation
    723
    Thanks
    13,318
    My Mood
    Sleepy
    Reinstall CA. Then run from CA_Direct

  10. #9
    se7enthsin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,069
    Reputation
    31
    Thanks
    270
    My Mood
    Amused
    Already done it.
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post
    Try reinstalling.

    @se7enthsin
    Did it already. Always run direct. Or threw portal.
    Quote Originally Posted by Polo View Post
    Reinstall CA. Then run from CA_Direct
    MMOVIPER SUPPORT GURU


  11. #10
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by se7enthsin View Post
    Already done it.


    Did it already. Always run direct. Or threw portal.
    Try running via website.

  12. #11
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,932
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Old Fashion Way Install?

    Refund Services Still RESUMED!

  13. #12
    se7enthsin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,069
    Reputation
    31
    Thanks
    270
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    Try running via website.
    ^^^^ Lol, your crazy. I've gotten it all to work but my retarded room mate likes to think he can play Administrator with the router and completely screw shit up. I'm sick of it, so once he gets back home he's going to find out that his laptop is now apart of my ever growing zombie terminal population.


    Quote Originally Posted by -DTX- View Post
    Old Fashion Way Install?
    I already updated my modified client for CA NA. Everything is fixed, no more crashes. But now because of room mate, I have to hack the router.
    MMOVIPER SUPPORT GURU


  14. #13
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,932
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Ah, well its better then nothing.

    Refund Services Still RESUMED!

  15. #14
    §§§'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Over there
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    this should work try it out and tell me if it worked

    http://www.mpgh.net/forum/288-combat...ml#post5495078

  16. #15
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    @se7enthsin

    Try playing in a different server.

    I know it sounds far-fetched and crazy, but I was crashing every 2 games yesterday in Papa server.

    I switched to Golf and my crashing was gone.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Anyone else randomly crashing?
    By DaxxPWN in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 11-18-2011, 04:02 PM
  2. Help with Random Crashing and Console Errors.
    By akeuii in forum Vindictus Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-21-2011, 11:33 AM
  3. [Help Request] AVA crash with no error (random times, no hacks running)
    By Ronon666 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2011, 12:56 PM
  4. Random Crashes
    By Spaztaz666 in forum Combat Arms EU Hack Coding/Source Code
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2010, 12:55 AM
  5. lol random crashes? 0.o
    By Solley in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-21-2010, 09:47 AM