Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    CrunchByte's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Screen Resolution problem, help please =(

    Just bought a new laptop, and when i opened Combat arms and changed screen resolution to 800 x 600. nothing changed =/

    can anyone tell me what i have to do in order to make screen resolution change?

  2. #2
    johnpotter's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    fwffwf
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Twisted
    if you changed the resolution through combat arms settings you will only notice the change ingame

  3. #3
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Change the native resolution on your laptop, ergo the resolution that you have on your desktop prior to starting the game.

Similar Threads

  1. [Help Request] Resolution Problem help please!
    By bl3dSLO in forum CrossFire Help
    Replies: 11
    Last Post: 06-19-2011, 10:49 AM
  2. 1 Major Problem.. ! HELP PLEASE!
    By Jaackyy in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2010, 08:53 PM
  3. problem help PLEASE!!
    By pinom in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 01-04-2010, 09:24 AM
  4. PROBLEM| Help please!!!
    By Syync in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2009, 10:07 PM