Thread: Hypercam 2

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ipwedyou's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    street
    Posts
    247
    Reputation
    11
    Thanks
    20
    My Mood
    Amused

    Hypercam 2

    Hi, when I record using hypercam 2 I don't lag at all.

    When I finish recording the video I go look at my videos and they are lagging ...

    what is the problem ?????
    50 post

    100 post

    150 post

    200 post

    250 post

    500 post

    750 post

    1000 post

  2. #2
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,929
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Hypercam is not made for Game Recording, I recommend you to use Fraps Or Combat Arms ingame recorder.

    Refund Services Still RESUMED!

  3. #3
    legokiller45's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Nexon\Engine.exe
    Posts
    495
    Reputation
    -9
    Thanks
    21
    My Mood
    Amused
    i didnt know you could record CA with hypercam. hypercam has shitty quality though why would you use it

  4. #4
    nxkun's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    My home
    Posts
    226
    Reputation
    14
    Thanks
    16
    My Mood
    Angelic
    record your gameplay using the recorder from CA, just pres Av pag or something like that...


  5. #5
    ipwedyou's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    street
    Posts
    247
    Reputation
    11
    Thanks
    20
    My Mood
    Amused
    I use hypercam 2 or hypercam 3 because it's the only recorder that don't make me lag like hell ...

    Plz just answer the post, I know it have shitty quality but I don't have any other choice ...
    50 post

    100 post

    150 post

    200 post

    250 post

    500 post

    750 post

    1000 post

  6. #6
    legokiller45's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    C:\Nexon\Engine.exe
    Posts
    495
    Reputation
    -9
    Thanks
    21
    My Mood
    Amused
    that was the answer

  7. #7
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by ipwedyou View Post
    I use hypercam 2 or hypercam 3 because it's the only recorder that don't make me lag like hell ...

    Plz just answer the post, I know it have shitty quality but I don't have any other choice ...
    Like I said, recorders usually don't record voice. Check the Hypercam's settings.

Similar Threads

  1. [Info] hypercam 2 registered free and craked
    By jon12345306 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 09-21-2009, 07:14 PM
  2. Hypercam.
    By Obey in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 06-09-2009, 01:45 PM
  3. ~~FREE REGISTERED HYPERCAM 2 -Video- TUTORIAL~~
    By XxDrazzoXxZ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 10-19-2008, 01:15 PM
  4. Free Hypercam Code
    By Djlittle in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 10-14-2008, 01:50 AM
  5. hypercam
    By masoudmasoud in forum Hack Requests
    Replies: 6
    Last Post: 02-17-2007, 04:49 PM