Thread: MAC book pro

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    clayshieh's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    MAC book pro

    hey there i have a macbook pro with the dual boot for windows and i was just wondering for most hacks the menu hot key is insert but the mac keyboard has none is there anyway to fix this? thanks!

  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Wow you got CA to run on mac? You are more advanced than most people here so good luck finding help.



    ^Thanks to RJ^




  3. #3
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    I got CA to run on my mac also. A week ago I was asking myself this exact question. Unfortunately I couldn't find any solutions. I tried the hotkeys people said to press but it still wouldn't work. Possible a keyboard would work? I don't have one though.

  4. #4
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    I assume there has got to be a program out there that lets you re-assign keys



    ^Thanks to RJ^




  5. #5
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,929
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    The insert button for Macbook Pro is fn+return.
    Last edited by [SMA] Paradise`; 12-08-2011 at 06:00 PM.

    Refund Services Still RESUMED!

  6. #6
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by -DTX- View Post
    The insert button for Macbook Pro is fn+return.
    This.

    @clayshieh

Similar Threads

  1. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  2. CROSSFIRE PLAY ON APPLE MAC PRO?
    By [K]ILLER in forum CrossFire Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2010, 08:37 PM
  3. Opinions WPE Pro or Tsearch?
    By ypg_gamer in forum General Game Hacking
    Replies: 11
    Last Post: 01-24-2006, 08:04 PM
  4. WPE Pro
    By User Namem in forum General Game Hacking
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-2006, 07:36 PM
  5. Wpe Pro!!!
    By terence in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2006, 03:17 AM

Tags for this Thread