Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    lasts3cond's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Why do i keep on getting this problem?

    After the hsheild loads, i get this problem

    Here

    How do i fix it?

  2. #2
    jdawgg's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    in your mom's bed
    Posts
    481
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    did you look in the stickies?

  3. #3
    lasts3cond's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yes i did cant find anything

  4. #4
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    IS this while having the hacks? And if so try it without the hacks. If thats not the problem remove CA from your computer and reinstall it

  5. #5
    Silentthunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    87
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Did you use Hacks? Did you use the mover program to move hsshiled files and did you remember to return them back after you gamed? If you forgot to return those files hsshiled will not update on start up.

  6. #6
    miki08's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,428
    Reputation
    -6
    Thanks
    64
    My Mood
    Asleep
    why isn't closed so old
    -

  7. The Following User Says Thank You to miki08 For This Useful Post:

    jeevin (04-23-2010)

  8. #7
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by miki08 View Post
    why isn't closed so old
    And why did you bump this =="

  9. #8
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by lasts3cond View Post
    After the hsheild loads, i get this problem

    Here

    How do i fix it?
    It's a very easy fix.
    Use one of the multiple CA cleaners available, then follow the intructions below.


    1) go into your CA folder
    2) go into your hs folder
    3) go into your Update folder
    4) double click on autoup, and manually update your hs files
    5) go back into the hs folder, and double click on HSUpdate, at the top
    6) try CA, it should not give you that error again

    PS: This error may also come up, if don't have the latest patch. ( to make sure you have the latest patch, double click on the Combatarms_direct.exe in your CA folder. If it patches, good, if it just lets you play, then your already up to date)

    If none of that works, do as Obama mentioned, uninstall, then reinstal your CA files/game files.
    Last edited by thechipmyster; 04-23-2010 at 05:34 PM.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  10. #9
    privatebomley's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    1 Microsoft Way, Redmond, WA‎
    Posts
    317
    Reputation
    10
    Thanks
    100
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by thechipmyster View Post


    It's a very easy fix.
    Use one of the multiple CA cleaners available, then follow the intructions below.


    1) go into your CA folder
    2) go into your hs folder
    3) go into your Update folder
    4) double click on autoup, and manually update your hs files
    5) go back into the hs folder, and double click on HSUpdate, at the top
    6) try CA, it should not give you that error again

    PS: This error may also come up, if don't have the latest patch. ( to make sure you have the latest patch, double click on the Combatarms_direct.exe in your CA folder. If it patches, good, if it just lets you play, then your already up to date)

    If none of that works, do as Obama mentioned, uninstall, then reinstal your CA files/game files.
    Did you look at the date, LOL?
    Descartes: "I think, therefore I am."

  11. #10
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by privatebomley View Post
    Did you look at the date, LOL?
    LOL
    Yes, i did notice the huge bump.
    I wasn't gonna reply, but no one gave a good reply to the initial question, so I answered it.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  12. #11
    jeevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Brampton, Ontario, Canada
    Posts
    486
    Reputation
    16
    Thanks
    284
    My Mood
    Inspired
    ok download ca, or get a different ca direct blitch!

  13. #12
    jeevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Brampton, Ontario, Canada
    Posts
    486
    Reputation
    16
    Thanks
    284
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by miki08 View Post
    why isn't closed so old
    I PRESSED THANKS CUZ WE KNOW ITS OLD WE DONT CLOSE USLESS THREADS CUZ WE (OMG I CANT FINISH SENTENCE I DONT KNOW WHAT TO RITE!!! XD FAILS) O WELL BYE?

  14. #13
    dubs's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    1,120
    Reputation
    14
    Thanks
    382
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by jeevin View Post
    ok download ca, or get a different ca direct blitch!
    Quote Originally Posted by jeevin View Post
    I PRESSED THANKS CUZ WE KNOW ITS OLD WE DONT CLOSE USLESS THREADS CUZ WE (OMG I CANT FINISH SENTENCE I DONT KNOW WHAT TO RITE!!! XD FAILS) O WELL BYE?
    Dont double post Nub

Similar Threads

  1. Anyone getting this problem/glitch?
    By Ryguy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 12-30-2008, 08:11 PM
  2. Why do i keep getting kicked off
    By Deadlyzeroes in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 11:31 AM
  3. -_- Why does 'Working' Keep getting set to false.
    By radnomguywfq3 in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-2007, 06:27 AM
  4. help i keep getting this error
    By <sniper> in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2007, 06:13 PM
  5. i keep getting this
    By NetNavi in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 05-26-2007, 11:39 AM

Tags for this Thread