Thread: CA Nexon Lag?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
  1. #31
    M4ster H4cker's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    Canada.
    Posts
    335
    Reputation
    -9
    Thanks
    18
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    It closes unneeded windows and PC processes, not things you open yourself, like gmail.
    Gamebooster is used to disable useless services that won't contribute to your game. For example, if you have an iPod touch, then it'll need all the iTunes processes, but if not, Gamebooster can be configured to turn that service off upon activation, and so forth.
    Thank meh if I helped you

  2. #32
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by M4ster H4cker View Post


    Gamebooster is used to disable useless services that won't contribute to your game. For example, if you have an iPod touch, then it'll need all the iTunes processes, but if not, Gamebooster can be configured to turn that service off upon activation, and so forth.
    Gamebooster by default mainly closes non-essential processes. So if you're listening to iTunes, it won't close that.



  3. #33
    ModMakerTaker455's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    769
    Reputation
    -20
    Thanks
    106
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    Gamebooster by default mainly closes non-essential processes. So if you're listening to iTunes, it won't close that.
    Is there program that actually BOOSTS performance? Not just cancel out processes that I can do myself...
    [img]http://sigs.**********/sig-bf3/8de513eefd4796b5.png[/img]

    Own People In BF3 =

    Be brave and sacrifice myself for the team in BF3 =

    Become a Colonel in BF3 =

    Drive a Jeep off the Cliff At Davamond Peak (Rush) in BF3 =

    HALO Jump in BF3 successfully with Kills =

    Unlock Complete Engineer Class in BF3 =

    Become a Professional Engineer in BF3 =

    Become a Professional Sniper in BF3 =

    Become a Professional Support in BF3 =

    Become a Professional Assault in BF3 =

    Become a Professional Tank User in BF3 =

    Do Crazy Stuns with a Jet in BF3 =

  4. #34
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by ModMakerTaker455 View Post
    Is there program that actually BOOSTS performance? Not just cancel out processes that I can do myself...
    You can overclock or change settings like that, but other than that, no.



  5. #35
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    You can overclock or change settings like that, but other than that, no.
    Ram Cleaner?

    /

    You can't manually clean ram..

    >.>

  6. #36
    kolec94's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Davenport,IA
    Posts
    1,784
    Reputation
    2
    Thanks
    104
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    Ram Cleaner?

    /

    You can't manually clean ram..

    >.>
    how u clean it manually
    could do a dnsflush


  7. #37
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by kolec94 View Post
    how u clean it manually
    could do a dnsflush


    DNS =/= RAM.

    Do you even know what ram is?

  8. #38
    ModMakerTaker455's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    769
    Reputation
    -20
    Thanks
    106
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    You can overclock or change settings like that, but other than that, no.
    dun wanna fry my CPU.. it's a dual core and cost me like $200
    [img]http://sigs.**********/sig-bf3/8de513eefd4796b5.png[/img]

    Own People In BF3 =

    Be brave and sacrifice myself for the team in BF3 =

    Become a Colonel in BF3 =

    Drive a Jeep off the Cliff At Davamond Peak (Rush) in BF3 =

    HALO Jump in BF3 successfully with Kills =

    Unlock Complete Engineer Class in BF3 =

    Become a Professional Engineer in BF3 =

    Become a Professional Sniper in BF3 =

    Become a Professional Support in BF3 =

    Become a Professional Assault in BF3 =

    Become a Professional Tank User in BF3 =

    Do Crazy Stuns with a Jet in BF3 =

  9. #39
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    Ram Cleaner?

    /

    You can't manually clean ram..

    >.>
    RAM is cleared up by eliminating processes and running tasks. So if he wants a fast computer, he needs less processes, and decent specs.



  10. #40
    ModMakerTaker455's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    769
    Reputation
    -20
    Thanks
    106
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post




    DNS =/= RAM.

    Do you even know what ram is?

    RAM is like how much stuff your computer can run at once.. used for multitasking.. i have 3GB
    [img]http://sigs.**********/sig-bf3/8de513eefd4796b5.png[/img]

    Own People In BF3 =

    Be brave and sacrifice myself for the team in BF3 =

    Become a Colonel in BF3 =

    Drive a Jeep off the Cliff At Davamond Peak (Rush) in BF3 =

    HALO Jump in BF3 successfully with Kills =

    Unlock Complete Engineer Class in BF3 =

    Become a Professional Engineer in BF3 =

    Become a Professional Sniper in BF3 =

    Become a Professional Support in BF3 =

    Become a Professional Assault in BF3 =

    Become a Professional Tank User in BF3 =

    Do Crazy Stuns with a Jet in BF3 =

  11. #41
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    RAM is cleared up by eliminating processes and running tasks. So if he wants a fast computer, he needs less processes, and decent specs.

    There's an actual ram cleaner that does not eleimnate processes and running tasks. Smart RAM, IOBit.

    Quote Originally Posted by ModMakerTaker455 View Post
    RAM is like how much stuff your computer can run at once.. used for multitasking.. i have 3GB
    RAM is Random Access Memory; it is memory which allows your computer to efficiently take temporary data to be read by your computer processor. For example, you want to play a 10MB audio file. The audio file is first sent to the RAM where your processor then reads it and plays the file.

    As to how many things your computer can run at once, RAM handles a bit of that too, but it's mostly regarding your processor as for multitasking. Your computer will do it better with multiple cores and worse with less.
    Last edited by aeronyx; 02-21-2012 at 09:39 PM.

  12. #42
    kolec94's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Davenport,IA
    Posts
    1,784
    Reputation
    2
    Thanks
    104
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post




    DNS =/= RAM.

    Do you even know what ram is?
    o then i can do that

    ---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

    Quote Originally Posted by ModMakerTaker455 View Post
    RAM is like how much stuff your computer can run at once.. used for multitasking.. i have 3GB
    then u got ripped off


  13. #43
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post



    There's an actual ram cleaner that does not eleimnate processes and running tasks. Smart RAM, IOBit.


    Smart RAM compresses RAM processes/tasks instead of eliminating them. Either way, the best way is done by eliminating tasks on start-up, optimizing memory, and keeping only a few things open at once unless you have a good amount of RAM.

    Besides, RAM is cheap these days.



  14. #44
    ModMakerTaker455's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    769
    Reputation
    -20
    Thanks
    106
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by Paladin View Post
    Smart RAM compresses RAM processes/tasks instead of eliminating them. Either way, the best way is done by eliminating tasks on start-up, optimizing memory, and keeping only a few things open at once unless you have a good amount of RAM.

    Besides, RAM is cheap these days.
    I built my own computer last year.. i was on limited budget. 3 RAM has worked well for me all these years. planning on upgrading my computer later in high school
    [img]http://sigs.**********/sig-bf3/8de513eefd4796b5.png[/img]

    Own People In BF3 =

    Be brave and sacrifice myself for the team in BF3 =

    Become a Colonel in BF3 =

    Drive a Jeep off the Cliff At Davamond Peak (Rush) in BF3 =

    HALO Jump in BF3 successfully with Kills =

    Unlock Complete Engineer Class in BF3 =

    Become a Professional Engineer in BF3 =

    Become a Professional Sniper in BF3 =

    Become a Professional Support in BF3 =

    Become a Professional Assault in BF3 =

    Become a Professional Tank User in BF3 =

    Do Crazy Stuns with a Jet in BF3 =

  15. #45
    Paladin's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    In my swamp, taking a fat ogre shit
    Posts
    7,564
    Reputation
    744
    Thanks
    1,534
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by ModMakerTaker455 View Post
    I built my own computer last year.. i was on limited budget. 3 RAM has worked well for me all these years. planning on upgrading my computer later in high school
    3GB shouldn't lag you out in CA, do you multitask?



Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. WTF Nexon Lag -.- Review Fail
    By Obamacansa in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 08-21-2011, 11:45 PM
  2. [Discussion] Nexon lag problem
    By loveatnight in forum Vindictus Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 05-21-2011, 05:28 PM
  3. Nexon fixing lag?
    By B1RDMAN in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 52
    Last Post: 04-09-2011, 03:11 PM
  4. Lag invasion in NEXON servers
    By Raptorne13 in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2010, 07:08 AM
  5. Nexon reducing lag finally
    By __Rowen__ in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2009, 10:42 PM