Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    bryankho's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Just a quick simple question, can you play combat arms na using hotspot shield?

    some people say you can and some people say maybe.. im downloading ca na atm, and i really dont want to fucking regret it..
    and yes im outta the region...


    well im currently playing CA eu but its fucking shit.. its just so fkn shit..
    if i cant get this to work imma just sell my na account and buy eu nx...

    well i used to play combat arms na in australia, but im currently in japan, and i can play combat arms europe without even using VPN or proxies or w.e its called

    ---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------

    does anyone know?

    ---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

    lol i just found out you can play combat arms europe where ever you are.. it has no region restriction

  2. #2
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,857
    Quote Originally Posted by bryankho View Post
    some people say you can and some people say maybe.. im downloading ca na atm, and i really dont want to fucking regret it..
    and yes im outta the region...


    well im currently playing CA eu but its fucking shit.. its just so fkn shit..
    if i cant get this to work imma just sell my na account and buy eu nx...

    well i used to play combat arms na in australia, but im currently in japan, and i can play combat arms europe without even using VPN or proxies or w.e its called

    ---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------

    does anyone know?

    ---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

    lol i just found out you can play combat arms europe where ever you are.. it has no region restriction
    i once tried hotspotshield and it didn't work for me , but i heard others say it works .
    anyway if you live in australia i think you can play ca na .

  3. #3
    kolec94's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Davenport,IA
    Posts
    1,784
    Reputation
    2
    Thanks
    104


  4. #4
    ZigZak's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    586
    Reputation
    48
    Thanks
    36
    My Mood
    Cold
    I recommend cybe****** since it does not cause alot of lag, even the trial version is good. I know because I ahve played combat arms europe with it, but I don't know about hotspot shield because it's a famous free proxy, so it probably doesn't but it doesn't hurt to try.

Similar Threads

  1. [Question]Can i Play Combat Arms EU from Philippines?
    By InCapacitated in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-25-2010, 08:05 AM
  2. Can you play combat arms on a mac?
    By guitarhero192 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2010, 09:26 AM
  3. how can i play combat arms EU?
    By nighthawk3 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2009, 03:47 PM
  4. Can you play combat arms with a touchpad? MUST VIEW!!
    By death9191 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2009, 06:32 AM
  5. How Do you play Combat Arms?
    By XxDrazzoXxZ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 10-12-2008, 09:08 AM