Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    IQIKxKiLlA's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh

    CAN NA PPL USE BR OR EU HACKS.

    It seems to me that BR and EU always have some of the best public hacks and when they get patched they always post another one on the spot.... to me it seems that we should be able to use their hacks somehow if anyone knows how i would love to hear how to thx!!!!!
    Last edited by Drake; 03-22-2012 at 03:37 AM.

  2. #2
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,929
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Scroll down the section and you will find all the Undetected/Detected/Patched Hacks
    Combat Arms Brazil Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking
    Combat Arms Europe Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking

    Refund Services Still RESUMED!

  3. #3
    kolec94's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Davenport,IA
    Posts
    1,784
    Reputation
    2
    Thanks
    104
    a eu or br hack can make na hacks all they have to do is log the adrreses


  4. #4
    IQIKxKiLlA's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by Paradise` View Post
    Scroll down the section and you will find all the Undetected/Detected/Patched Hacks
    Combat Arms Brazil Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking
    Combat Arms Europe Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking
    BUT WE CANT USE THEIR HACKS CAUSE I TRIED AND WHEN IT LOGGED IN IT RETURNED ME TO DESKTOP

  5. #5
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by IQIKxKiLlA View Post
    BUT WE CANT USE THEIR HACKS CAUSE I TRIED AND WHEN IT LOGGED IN IT RETURNED ME TO DESKTOP
    The different versions of the game have different memory addresses. The coders have to hook these "addies". In order for the hacks to work.

    Everytime the game is updated the addies change and thats how hacks get patched, but not "perma patched" because the coder simply has to update the addies in his hack and then compile.

    The only hack to ever have a built in addie logger (to my knowledge) was Noob's hacks.

    I hope you get what I'm saying.



    ^Thanks to RJ^




  6. #6
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,855
    Quote Originally Posted by AVGN View Post


    The different versions of the game have different memory addresses. The coders have to hook these "addies". In order for the hacks to work.

    Everytime the game is updated the addies change and thats how hacks get patched, but not "perma patched" because the coder simply has to update the addies in his hack and then compile.

    The only hack to ever have a built in addie logger (to my knowledge) was Noob's hacks.

    I hope you get what I'm saying.
    ^ that .

    i hope you got your answer .
    You won't be able to use ca br/eu hacks on ca na .

Similar Threads

  1. Why now i still can see ppl using automaton? how open automaton without detec
    By gaara0708 in forum Mission Against Terror Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2012, 10:42 PM
  2. you can use lolz2much's server hack with neverborns speedhack!
    By wolffang0000 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 08-22-2009, 06:54 PM
  3. Can Cheat Engine be used to make a hack for ca
    By MisticSoldier in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2008, 06:29 PM
  4. Can You Use C.E To Hack C.A
    By yankeefanny2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-08-2008, 02:14 AM
  5. Can u use the gain experience hack with 1 player
    By mjt20mik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2006, 03:20 AM

Tags for this Thread