Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    CombatModder-'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    735
    Reputation
    -45
    Thanks
    157
    My Mood
    Amused

    Combat Arms Memory Error

    Can anyone help me with this



    no idea what i'm doing wrong.

  2. #2
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Whenever I get that, I just restart and CA works
    If that doesn't work, re-install.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  3. The Following User Says Thank You to YellowFever For This Useful Post:

    CombatModder- (05-08-2012)

  4. #3
    CombatModder-'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    735
    Reputation
    -45
    Thanks
    157
    My Mood
    Amused
    I tried reinstalling and it still doesnt work

  5. #4
    kevi3434's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    495
    Reputation
    24
    Thanks
    44
    My Mood
    Psychedelic

  6. #5
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Try using CA Direct.

Similar Threads

  1. Combat Arms EU error codes
    By techial2 in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2010, 09:38 AM
  2. I cant load up Combat Arms EU error code -2, 10013[Solved]
    By blake0648 in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2010, 03:55 PM
  3. i got a combat arms faking error invalid ngmdl!!
    By yayimbobby12 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2010, 01:18 AM
  4. WTH! COMBAT ARMS PATCH ERROR
    By chrisatrone in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2009, 05:19 AM